SEGRE

DEPORTES

Luis Enrique recolza el comentari de Piqué

Luis Enrique, durant un entrenament.

Luis Enrique, durant un entrenament.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del FC Barcelona, Luis Enrique Martínez, va defensar ahir que Gerard Piqué parla sempre des del respecte i va preferir no donar la seua opinió sobre els valors del Reial Madrid al ser “bastant més radical” que el seu jugador, mentre que va desitjar trobar una bona versió del seu equip en el decisiu mes d’abril, començant avui a Granada (20.45). “Jo, com que sóc bastant més radical que Piqué, millor no em pronuncio.” Així va respondre la pregunta sobre si li agraden o no els valors del madridisme. Lucho va defensar que Piqué parla amb respecte i demana el mateix per a ell, en una setmana marcada per les declaracions de l’internacional espanyol, en les quals va assegurar que no li agraden “els valors que transmet” el club blanc. “Hauríem de posar un Piqué sempre per com de bé que us ho passeu. Caldria clonar Piqué”, va indicar.

Quant al duel a Granada, les preguntes es van centrar en les absències de Piqué, per decisió tècnica, i de Messi, per sanció. “És donar descans a un jugador vital per a nosaltres de cara al que s’acosta i al calendari tan dens que tenim a l’abril”, va indicar. Sobre Messi, va dir que “ens agradaria comptar amb ell tots els partits però el costat bo és que podrà descansar”.

Sobre la sanció de la FIFA de quatre partits a l’argentí, va assenyalar: “És un jugador respectuós sempre amb l’àrbitre, zero de conflictiu.”

tracking