Jugadors del Madrid celebren un dels gols que van anotar ahir contra l’Alabès.

Jugadors del Madrid celebren un dels gols que van anotar ahir contra l’Alabès.EFE

El Reial Madrid manté el liderat de la Lliga després de jugar amb foc i derrotar, amb la llei del mínim esforç, un Alabès que sempre va mantenir la cara al duel i va vorejar el premi de l’empat a la segona part, abans de ser sentenciat per la pegada madridista, amb Karim Benzema i Isco sortint al rescat (3-0).

Va superar el Reial Madrid el primer obstacle d’un abril dur amb un partit ple d’incertesa que va solucionar gràcies a la seua pegada. Va passar de transmetre tranquil·litat i encarar amb confiança les dificultats inicials, a estar en suspens davant d’un aguerrit Alabès, que es va emportar un càstig excessiu.

Enyorant la seua àncora, Marcos Llorente, víctima de la clàusula de la por a mesos de tornar al Reial Madrid després de demostrar la seua vàlua, l’Alabès va començar amb marcatges estrets, mostrant que és un equip ben treballat i patint tan sols a la zona defensiva quan apareixia Benzema.

Va ser el francès qui va obrir el marcador en el minut 31, però el que semblava que seria una victòria senzilla per als de Zidane es va convertir en un sofriment perquè la sentència no arribava i l’Alabès va crear ocasions i va merèixer haver marcat algun gol. Però si alguna cosa té el Madrid és punch i ho va demostrar, una vegada més, en la recta final del partit, amb els gols d’Isco (85’) i Nacho (88’) que van permetre posar el 3-0 en el marcador. Més gols que joc per al líder de la Lliga.