SEGRE

MOTOCICLISME ENDURO

Betriu tanca el cap de setmana amb un segon lloc

Millora l’actuació de dissabte a Valdecaballeros || Ramon Quer va acabar cinquè

Jaume Betriu va millorar ahir l’actuació de dissabte.

Jaume Betriu va millorar ahir l’actuació de dissabte.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jaume Betriu (KTM) i Ramon Quer (Husqvarna) es van acomiadar de l’Enduro de Valdecaballeros, segona prova puntuable per al Campionat d’Espanya d’aquesta disciplina, amb unes sensacions millors de les que van tenir dissabte, en la primera jornada d’aquesta cita extremenya. Els dos pilots lleidatans, que competeixen a Enduro 3, van millorar ahir notablement respecte al dia anterior i van acabar en posicions més destacades.

Betriu, vigent campió d’Espanya d’Enduro, que dissabte va acabar vuitè, va finalitzar ahir a la segona posició de la classificació Escratx, mentre que Ramon Quer, novè en la primera jornada, va finalitzar ahir cinquè. Els dos pilots van dominar la seua categoria, en la qual Betriu va tornar a ser primer i Quer va va ser segon.

Betriu va explicar que “hem fet alguns canvis a la moto, perquè dissabte no m’hi trobava gaire segur i les coses han anat una mica millor”. El de Coll de Nargó va superar també una caiguda i celebrava l’adaptació al pedregós terreny de Valdecaballeros. “Si el primer dia va ser molt negatiu, el segon l’he trobat molt positiu”, va declarar el pilot.

El millor de la jornada en la classificació Escratx va ser Cristóbal Guerrero, i Josep García va ser tercer. Tots dos són els més regulars en aquest inici de la competició. Quer, per la seua part, va acabar a la cinquena posició, just al darrere de Jonathan Barragan.

Jordi Quer, per la seua banda, que participa en Enduro 1, va repetir la sisena posició en aquesta classificació i també va igualar en l’Escratx el resultat de dissabte, a l’ocupar el lloc número 13, dos posicions per sota d’Iván Cervantes, molt allunyat de la lluita pels primers llocs i que a Enduro 2 va acabar cinquè. Benet Gómez, per la seua part, va ser vuitè a Enduro 1 i en la classificació escratx va ocupar el lloc 24.

La pròxima cita del Campionat d’Espanya serà a Lalín, ja al mes de maig, ja que abans arriba la primera prova del Mundial, que s’estrena el dia 21 a Puerto Lumbreras.

tracking