SEGRE

Esports

El Santa Anna, bronze a l'Estatal escolar d'atletisme

Darrere d’un col·legi de Castelló i un altre d’Alcobendas || Tercer podi del centre lleidatà després de la plata del 2014 i el bronze del 2015

L’equip lleidatà del col·legi Santa Anna, de roig, al podi amb el trofeu i les medalles.

L’equip lleidatà del col·legi Santa Anna, de roig, al podi amb el trofeu i les medalles.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El col·legi Santa Anna de Lleida va aconseguir, finalment, pujar al podi i mantenir ahir la tercera plaça que havia assolit en la jornada de dissabte de la vuitena edició del campionat Divertint-se amb l’Atletisme, que és com un Estatal d’aquest esport que es va disputar durant tot el cap de setmana a la pista coberta del Centro Deportivo Gallur de Madrid. És la tercera que vegada que el centre educatiu lleidatà puja al podi en aquest Campionat d’Espanya escolar després de la segona plaça obtinguda el 2014 i la tercera el 2015. En total, amb la d’aquest any, el col·legi Santa Anna s’ha classificat quatre vegades per a aquesta competició.

El campió va ser l’IES Penyeta Roja-Diputació de Castelló, amb un total de 595 punts; segon va ser el col·legi Base d’Alcobendas (Madrid), amb 587 punts, i el col·legi Santa Anna en va sumar 540. En total, hi havia set equips en aquesta fase final.

A nivell individual, els lleidatans van obtenir els resultats següents: en 60 metres tanques, Joel de Miguel va ser quart (9”23), Marc Vidallet cinquè (9”26), Joan Pané vuitè (9”35) i Simeón Makenzo onzè (10”07). En pes, Vidallet va ser setè (9,88 m), Raúl Galiano vuitè (9,60 m) i Simeón Makenzo onzè (9,01 m). En 1.500 metres marxa, De Miguel va ser cinquè (9’22”87) i Simeón Makenzo vuitè (9’49”17). I finalment, en relleus, l’equip lleidatà va ser tercer (1’03”22).

tracking