Segona Catalana

Empat 'in extremis' del Solsona

Diversos jugadors dels dos conjunts pugnen per la pilota dins de l’àrea local, en una de les jugades de l’enfrontament que va tenir lloc ahir.F. GASULL

El Solsona va aconseguir empatar en el descompte un tens i igualat partit que anava perdent per 0-2 fins al minut 70 (2-2). El conjunt local va saltar al terreny de joc adormit, ben al contrari que el Tàrrega. Els visitants es van mostrar molt més endollats al llarg dels primers quaranta-cinc minuts i fruit d’això van arribar els seus dos gols. El primer va ser obra de J. Fernández, en el minut 8, gràcies a un fort xut des de fora de l’àrea que va sorprendre el porter local Barcons (8’, 0-1).

Quan només havien passat dos minuts des del gol de J. Fernández, va arribar el segon gol del Tàrrega. Bañuelos va fer pujar el 0-2 al marcador per mitjà d’un xut ajustat a la frontal de l’àrea local (10’). El Tàrrega va poder ampliar encara més les distàncies, però el desencert ofensiu visitant i l’encert sota el pals del porter local ho van evitar, de manera que es va arribar al final del primer temps amb el resultat de 0-2.

Després del descans, el Solsona va anar a poc a poc assumint les regnes del partit, especialment després de l’expulsió del visitant A. Fernández per doble amonestació, fins que va trobar el premi del gol gràcies a una gran falta directa executada per El Morabiti (70’).

A partir de l’1-2, els locals es van llançar a l’atac sense contemplacions, encara que els minuts anaven passant i l’anhelat gol de l’empat es resistia. Fins que va arribar el descompte i, en una segona acció després d’un servei de banda, El Morabiti ho va aprofitar per establir el definitiu 2-2 en el marcador del Municipal de Solsona.

Després de l’empat local, els jugadors Sans del Tàrrega i García del Solsona van protagonitzar un intercanvi de cops, la qual cosa va fer que les banquetes dels dos equips saltessin al terreny de joc per separar els implicats en la baralla. La tensió entre tots dos equips i les respectives aficions va ser tan evident al llarg de tot el partit que, finalment, va ser necessària la presència dels Mossos d’Esquadra per calmar uns ànims caldejats, si bé no es va registrar cap incidència.

Arran d’aquest empat, el Solsona es manté una jornada més com a tercer classificat del Grup V de Segona Catalana, amb 52 punts en el seu haver, quatre menys que un Tàrrega que seguirà una setmana més a la segona plaça. La pròxima jornada, el Solsona visitarà el Torrefarrera i el Tàrrega rebrà el Palau.

El millor

La reacció del Solsona en una recta final del partit en la qual va poder salvar un punt en el temps afegit.

El pitjor

La tensió entre els dos conjunts i les aficions i l’intercanvi de cops entre el visitant Sans i el local García.