SEGRE

Impresentable

La reacció final amb dos gols i jugant amb deu no maquilla un dels pitjors partits del Lleida aquesta temporada || El Cornellà hauria pogut golejar i acaba demanant l’hora amb una última ocasió de Rubio

El Lleida va demanar un possible penal a Casares en el primer temps, però el col·legiat no va considerar res punible en aquesta acció del defensa local.

El Lleida va demanar un possible penal a Casares en el primer temps, però el col·legiat no va considerar res punible en aquesta acció del defensa local.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida va anar a mostrar la pitjor cara quan més necessitava oferir la millor versió d’aspirant al play-off. Des que la quarta plaça se li va posar a tret, als de Siviero sembla que els pot la pressió i han tornat a perdre la solidesa que els va fer remuntar posicions en el tram inicial de la segona volta. Aquest diumenge va perdre 3-2 empitjorant la mala imatge davant de l’At. Balears i el desgavell del segon temps davant del Mallorca B al Camp d’Esports. El Lleida va ser una caricatura –en dolent s’entén– d’equip a Cornellà, davant d’un rival que necessitava amarrar la permanència. Des d’un mal refús de Mikel Fernández (2’) que Álvaro Campos va enviar a córner, el Lleida va ser un colador en defensa; amb un centre del camp indolent i apàtic i una davantera d’allò més inofensiva.Cada arribada –i n’hi va haver unes quantes– dels locals era un sofriment. Així les coses, l’1-0 no va tardar a arribar. Després d’un error monumental d’Enric Pi (8’) al creuar massa una pilota servida per Lucas, una d’aèria que ningú va acabar de controlar sobre la malparada gespa artificial del Municipal va permetre Pep Caballé batre Campos. El Lleida, després d’un discutible gol anul·lat a Enric Pi (25’) i un possible penal a Casares (32’) que l’àrbitre no va assenyalar, no va reaccionar fins al 39 amb una rematada de prop de Marc Nierga que Marcos va rebutjar amb el peu.

Si el primer temps va ser dolent, el segon encara va ser pitjor. El Lleida va sortir adormit malgrat passar del 4-1-4-1 inicial, que no va funcionar mai, al 3-5-2 habitual, que tampoc va arreglar res. Enric Pi va fallar un altre gol cantat (48’) abans de, aquesta vegada sí, superar Campos (52’) des de prop. Enric Pi va fallar dos gols més (58’i 60’) abans que Ahmed (62’) marqués el 3-0 després d’un mal refús de Campos que es va estavellar a l’esquena d’Andriu, deixant franca la rematada al jugador que va entrar de retruc a l’equip al lesionar-se Puerto en l’escalfament.

Com que quan les coses van malament tendeixen a empitjorar, Javi López, amb els tres canvis ja realitzats, va haver d’abandonar, lesionat, el camp sota la pluja torrencial que dificultava encara més el joc. I el que són les coses, amb deu i amb 3-0 en contra, al Lleida li va entrar la vergonya torera i va anar pel partit volent fer en deu minuts el que no havia aconseguit en 80. Així va arribar el gol de Doncel (81’) trencant per banda i creuant la pilota lluny de l’abast de Marcos. Ho va intentar el debutant Borda amb dos rematades consecutives, la segona (86’) molt intencionada, fins a arribar al 3-2 a l’últim minut gràcies a un penal que va transformar amb serenitat Cristian Gómez. Quedaven quatre minuts d’afegit i el Lleida, davant d’un Cornellà desdibuixat, va tenir el 3-3 en una rematada d’Òscar Rubio (94’), però la pilota va sortir fregant el pal.

El millor

La reacció del Lleida en els últims minuts amb dos gols i una ocasió d’Òscar Rubio que podia equilibrar el 3-0 advers.

El pitjor

A falta d’actitud fins al 3-0 i els constants errors defensius que van suposar una dolorosa derrota.

Ara són vuitens El ‘play-off’ segueix a sis punts per als lleidatans. La derrota del Lleida a Cornellà deixa els de Siviero en el vuitè lloc i a sis punts de l’última plaça del play-off, que ara marca el Badalona. El que ocorre és que la resta d’aspirants van guanyar els seus compromisos (Vila-real B, Hèrcules, i At. Balears), que superen ja els lleidatans en la classificació a 6 jornades per al final de la fase regular. Dubte davant del Gavà. Javi López es va lesionar i va deixar l’equip amb deu. En el minut 73 al voler disputar una pilota a Ripoll, Javi López es va lesionar al notar una punxada a la cuixa. Atès al terreny de joc es va retirar a la banda per continuar en mans del físio, Nathan Batallé, però va acabar per abandonar el terreny de joc i deixar el Lleida amb deu jugadors, ja que havia efectuat els tres canvis reglamentaris. A l’espera de les proves d’avui dilluns, Javi López, que ja es va perdre el partit davant del Mallorca B, és ara mateix dubte per jugar davant del Gavà diumenge vinent (18.00 hores) al Camp d’Esports.

El Lleida va demanar un possible penal a Casares en el primer temps, però el col·legiat no va considerar res punible en aquesta acció del defensa local.

El Lleida va demanar un possible penal a Casares en el primer temps, però el col·legiat no va considerar res punible en aquesta acció del defensa local.CARLES MIRANDA

tracking