SEGRE

LEB OR PALMA - ACTEL FORÇA LLEIDA

“Poc més podem fer per guanyar un partit”

Comenge creu que van firmar un partit complet || “Hem regalat les últimes possessions”

Jugadors del Palma aconsegueixen un rebot en una de les accions del partit d’ahir davant de l’equip lleidatà.

Jugadors del Palma aconsegueixen un rebot en una de les accions del partit d’ahir davant de l’equip lleidatà.ÚLTIMA HORA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Borja Comenge, tècnic de l’Actel Força Lleida, va lamentar la derrota a la pista del Palma, que l’allunya de les possibilitats de disputar els play-offs, encara que va reconèixer que els balears havien sigut els justos vencedors del partit. Tanmateix, el marcador final és una cosa enganyosa, ja que hi va haver més batalla de la que reflecteix. “El Palma ha sigut el just vencedor del partit, encara que crec que la diferència final és massa àmplia, no són els deu punts que reflecteix el marcador. Els últims minuts han sigut determinants, ja que hem perdut moltes pilotes i hem fallat tirs lliures, una cosa que no és gaire normal en nosaltres. La diferència és menor als deu punts, però sí que és veritat que el Palma ha estat excel·lent. Han aparegut jugadors determinants per a ells.”

L’entrenador lleidatà va manifestar que hi va haver un moment clau en la recta final. “Amb el 84-80, semblava que nosaltres ens trobàvem còmodes amb la pilota. Però ells han mantingut la calma i nosaltres hem pres decisions desencertades, al veure que teníem el partit perdut i se’ns estava acabant el temps. Hem regalat les últimes quatre possessions, que ens haurien permès lluitar pel partit i, sobretot, no perdre per aquesta diferència de deu punts, que no és real.”

Comenge també va dir que “poc més podem fer per guanyar un partit. Hem fet un matx molt complet. És veritat que a la primera meitat no hem estat tan bé i que el poc encert de cara a cistella ens ha condicionat”. “Al final del partit, crec que hem estat una mica cansats mentalment i ens ha faltat frescor per poder gestionar les últimes possessions i mantenir-nos dins del partit”, va afegir.

Apunts El pròxim rival, l’Araberri vitorià. El pròxim partit de l’Actel Força Lleida serà divendres (21.00 h) davant de l’Araberri, conjunt de Vitòria que estrena categoria i que durant la primera meitat del campionat va ser la revelació, sempre ocupant llocs de play-off. L’equip basc, dirigit per l’asturià Arturo Álvarez, compta amb dos dels jugadors més determinants de la categoria. El nord-americà Zaid Hearst és el màxim anotador de la LEB Or i el canadenc Johnny Berhanemeskel el segueix en aquesta classificació. Els favorits a l’ascens no fallen. En plena recta final de la temporada, els favorits a l’ascens a l’ACB no fallen. En aquesta jornada, tan sols el Burgos es va deixar la victòria en la visita a la pista de l’Ourense, un altre equip de la zona de play-off, que el va derrotar per 62-58. El Palència es va imposar ahir per 83-90 a la pista de l’Araberri, amb la qual cosa se situa quart, empatat amb el Burgos a vint victòries i a una dels colíders, Gipuzkoa i Breogán. L’equip basc va guanyar patint el Castelló i el Breogán va esclafar el Marín.

tracking