Repartiment de punts en un intens partit

El Bellcairenc i el Tremp van empatar en un partit que es va decidir en una intensa segona part.AMADO FORROLLA

El Bellcaire i el Tremp es van repartir els punts després d’un intens partit, sobretot una bona segona part en la qual es van marcar els sis gols. La primera va ser bastant descafeïnada, amb els dos equips centrats a defensar les porteries. Després del descans, el partit va canviar radicalment i els dos equips van anar a buscar la victòria. Es va avançar el Tremp al 49 amb el primer gol de Gázquez, però el Bellcairenc va capgirar el marcador en tres minuts amb els gols de Capusan i Sala. Ahumada va empatar en el 63 i Gázquez, amb la segona diana, va tornar a posar davant el Tremp. Diambang va marcar el definitiu 3-3 en el 76.