SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Desvelen el camp Johan Cruyff

El nou Mini Estadi, que portarà el nom de l’holandès, tindrà capacitat per a 6.000 espectadors i costarà uns 19 milions d’euros || A Sant Joan Despí i la primera pedra es posarà al juliol

Una imatge virtual de com serà el nou Mini Estadi Johan Cruyff.

Una imatge virtual de com serà el nou Mini Estadi Johan Cruyff.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona preveu posar la primera pedra per al nou Estadi Johan Cruyff, que es construirà a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí, el juliol d’enguany, quan l’entitat rebi el permís d’obres després de la inscripció en el registre de la nova finca.

El projecte d’estadi i adequació de l’espai on s’ubicarà el camp de futbol, la urbanització de disset hectàrees i la construcció de fins a 700 places d’aparcament, tot això dins de la Ciutat Esportiva a Sant Joan Despí, està xifrat en 19 milions d’euros.

El nou Estadi Johan Cruyff tindrà una capacitat per a 6.000 espectadors, que podria ser ampliable en un futur, encara que el club blaugrana no ho contempla en l’actualitat. El nou escenari futbolístic, que s’espera que estigui acabat en 14 o 15 mesos, serà el camp que acollirà els partits de l’equip filial del Barcelona, el juvenil i del futbol femení.

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, creu que la nova construcció serà efectiva a mitjans de la temporada 2018-19 i que quan es posi en funcionament aquest recinte, l’entitat catalana ja podrà iniciar les obres de demolició del Miniestadi i iniciar les obres del nou Palau, encara que els permisos d’obres a Barcelona “no estan tan avançats” com els que tenen “a Sant Joan Despí”.

Per a la presentació del nou Estadi Johan Cruyff, Bartomeu va estar acompanyat ahir pel vicepresident Jordi Moix, encarregat de la tutela de l’Espai Barça, en què es contempla la remodelació del Camp Nou i construcció del nou Miniestadi (Estadi Johan Cruyff) i un nou Palau Blaugrana. Al costat seu, també va ser-hi l’alcalde del Sant Joan Despí, Antoni Poveda, per presentar el nou camp de futbol a la Ciutat Esportiva.

Bartomeu va assenyalar que no hi haurà cap problema amb el finançament del nou estadi, encara que sí que va apuntar que per iniciar el projecte més gran, la remodelació del Camp Nou, sí que es necessita “el finançament que ens arribarà del nom del nou estadi”.

També va recordar que el Barça demana posar el nom de Johan Cruyff en algun carrer de nova construcció a la mateixa zona.

Una imatge virtual de com serà el nou Mini Estadi Johan Cruyff.

Una imatge virtual de com serà el nou Mini Estadi Johan Cruyff.FCB

tracking