SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El play-off, quasi impossible

L’Actel Lleida, obligat a sumar tres triomfs més que algun rival en 4 jornades || Té l’average perdut amb tots i ha de remuntar 16 punts a l’Ourense

Demétrio llança a cistella durant el partit de diumenge.

Demétrio llança a cistella durant el partit de diumenge.ÚLTIMA HORA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Actel Força Lleida té el play-off pràcticament impossible després de la derrota de diumenge a Palma (92-82), ja que ara està obligat a sumar tres triomfs més que els seus rivals quan queden quatre jornades per al final de la fase regular. El principal problema de l’equip de Comenge és que té l’average particular perdut amb tots ells, a excepció de l’Ourense, al qual hauria de remuntar 16 punts en la penúltima jornada si encara queden opcions.

El calendari sí que afavoreix els de negre a diferència de la resta d’aspirants, però el Melilla en té prou amb sumar un triomf per ser inabastable. Per la seua part, el Corunya té com a partits més complicats el compromís davant del líder Gipuzkoa i la visita a Melilla, mentre que al Palma li falta enfrontar-se a Breogán i Oviedo. L’Ourense, que visitarà el Barris Nord en la penúltima jornada, és el que més dificultats té al calendari, ja que aquest cap de setmana juga a Càceres i a més rebrà Palència i Breogán. Tanmateix, totes les opcions de l’Actel Lleida passen per sumar el màxim nombre de victòries, començant divendres (21.00 hores) davant d’un Araberri que no es juga res.

Una derrota davant dels vitorians podria acabar amb totes les opcions matemàtiques de l’Actel

Una derrota podria acabar amb qualsevol opció a falta de tres jornades. Després, l’equip lleidatà jugarà a la pista del filial del Barça, encara en la lluita per la permanència, rebrà l’Ourense i tancarà la fase regular a la pista del Clavijo, que també està lluitant per continuar a la LEB Or.

tracking