SEGRE

FUTBOL SALA ESPORT DE BASE

Lo Caragol fa fora un juvenil per la seua actitud violenta

Va ser expulsat a l’intentar agredir un rival i el club ho veu “inacceptable”

Lo Caragol, en un partit recent de la Lliga de Tercera divisió.

Lo Caragol, en un partit recent de la Lliga de Tercera divisió.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Futsal Lleida Restaurant Lo Caragol, club que milita a la Tercera divisió estatal de futbol sala, ha expulsat un jugador juvenil per conducta violenta durant un partit disputat dissabte, en el qual va ser expulsat. “Al nostre club inculquem uns valors i no podem permetre aquest tipus de conductes”, explicava Macià Expósito, coordinador de l’entitat. “Rebutgem qualsevol actitud violenta i sens dubte no en permetrem ni una. Aquest tipus de comportaments són intolerables”, va incidir.

Els fets van tenir lloc aquest dissabte durant la disputa del partit entre el Comtat d’Urgell de Balaguer i Lo Caragol. Segons reflecteix l’acta del partit, “en el minut 48 el jugador M.M.C. va ser expulsat” perquè “després d’una falta assenyalada a favor del seu equip, es va encarar amb un rival recriminant-li l’entrada, va intentar agredir-lo i va ser immobilitzat per diversos companys i el seu entrenador”. També explica que va insultar i va amenaçar l’àrbitre.

El club ha dirigit una carta de disculpes al Comtat d’Urgell i a la Federació en la qual mostren total “rebuig pel comportament, totalment impropi, del nostre jugador”, i els fan saber la seua decisió d’expulsar-lo. Expósito va lamentar que “després del partit va seguir amb una conducta inapropiada”.

El sènior va golejar l’Esparreguera (9-2) i ja és setè L’equip sènior va golejar el cap de setmana l’Esparreguera (9-2), a la Tercera divisió, de manera que continua l’escalada en la classificació, en la qual ja ocupa la setena posició. El Linyola, que és segon, es va imposar per 4-10 a la pista del Platense, mentre que l’Alcoletge, tercer, va derrotar el líder Pallejà (5-3), que estava invicte.

tracking