SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Malestar al Lleida Esportiu pel baix rendiment d'alguns jugadors

Gustavo Siviero, amb gest preocupat a Cornellà.

Gustavo Siviero, amb gest preocupat a Cornellà.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova derrota patida pel Lleida diumenge passat a Cornellà no ha fet més que augmentar el malestar que la direcció esportiva i el club tenen pel baix rendiment que mostren alguns jugadors.

Ahir, en l’habitual xarrada postpartit, el tècnic Gustavo Siviero va insistir en els aspectes en els quals considera que l’equip no està bé, i els va exigir més intensitat en els sis partits que falten. Fa un parell de setmanes, el director esportiu, Jordi Esteve, ja va advertir que si el club notava que algun jugador no s’implicava prou estava disposat a prendre solucions dràstiques. Aquest dilluns ho va reiterar, però va apel·lar a la tranquil·litat, atès el transcendental partit que espera al Lleida diumenge al Camp d’Esports davant del Gavà.

Esteve no amaga el malestar pel baix rendiment de jugadors que haurien de portar el pes de l’equip i no descarta que hi hagi alguna baixa per aquest motiu. El club tampoc té encara el permís de la Federació Espanyola per fitxar per cobrir la baixa de Mia Guasch. Ahir els van sol·licitar l’acta de l’últim partit que va jugar i esperen tenir l’autorització aquesta mateixa setmana.

La plantilla tindrà avui jornada de descans i tornarà a la feina demà per començar a preparar la nova final.

tracking