SEGRE

HOQUEI SOBRE PATINS OK LLIGA

Darío Giménez, de l'ICG Lleida, convocat amb Argentina

Per al torneig de Montreux (Suïssa), i abans sols havia anat al Mundial del 2013

Darío Giménez, durant el partit davant del Caldes, en què va ser determinant en el triomf final per 6-5.

Darío Giménez, durant el partit davant del Caldes, en què va ser determinant en el triomf final per 6-5.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El davanter argentí de l’ICG Software Lleida, Darío Giménez, ha estat convocat per formar part de la selecció absoluta del seu país de cara a la disputa del torneig de Montreux (Suïssa), considerat per la gran qualitat de la participació com un mundial oficiós. El president del club, Enric Duch, va dir que serà “un plus per al jugador d’aquí al final de temporada ja que ha estat mentre esta al nostre equip i a la lliga espanyola quan ha estat convocat”.

Giménez, al qual només havien cridat el 2013 per disputar el Mundial en el qual Argentina va caure a la final contra Espanya, va dir ahir que “mai vaig perdre l’esperança” de tornar i es va mostrar “molt agraït” al club lleidatà, on després d’un inici de temporada lluny del seu nivell, està sent en les últimes setmanes una de les estrelles de la lliga.

“Ja vaig dir que acabaria complint. Jo venia d’Itàlia, amb un joc físic, i aquí és més tàctic. A poc a poc m’he anat adaptant a l’equip i els meus companys a mi. Anem pel bon camí, excepte l’última derrota a Igualada”, va assenyalar.

Giménez, que sortirà dilluns des de Barcelona cap a terres suïsses amb els seus compatriotes Lucas Ordóñez i Matías Pascual (Barcelona) i Matías Platero (Reus), s’enfrontarà amb la seua selecció al grup B a Itàlia, França i l’amfitrió Montreux. A l’altre grup hi haurà Espanya, Portugal, Xile i Angola.

Darío Giménez també es va referir al seu futur i als desitjos de l’ICG Lleida de renovar-lo tant sí com no fent un esforç. “Jo sé el sacrifici que està disposat a fer el club. El cor em diu que m’hi quedi, aquest club és com una família. Ja vaig tenir diverses ofertes aquesta temporada que vaig descartar, però sóc un professional. El que sí que dic és que seré transparent i no esperaré al final de la lliga, decidiré d’aquí a unes dos setmanes.”

tracking