Victòria amb suplents

El Madrid continua líder al guanyar a Butarque, malgrat no jugar Cristiano, Bale, Kroos i Benzema || El Leganés va arribar a somiar al passar del 0-3 al 2-3

Ramos, Nacho i Morata celebren un dels dos gols que va marcar el davanter madridista.EFE

Dos gols d’Álvaro Morata i la seua participació clau en un tercer que va acabar amb un gol de Mantovani en pròpia porta, van executar el pla de rotacions de Zinedine Zidane portat a la seua màxima essència, amb nou canvis en el seu onze davant d’un Leganés que sempre va buscar la glòria (2-4). El triomf manté el Reial Madrid líder i el Leganés, malgrat la derrota, es queda a cinc punts del descens, afavorit per la derrota de l’Sporting davant del Màlaga (0-1)

La pressió per perdre momentàniament el lideratge. Sentir la Lliga en joc. Res va frenar la revolució de Zidane a Butarque. Era l’hora de demostrar que el seu missatge és cert i tots els jugadors són importants. De cop, sense mitges tintes, amb una fe cega en la seua plantilla com per treure de l’onze de cop Cristiano Ronaldo, Gareth Bale o Toni Kroos. Era un partit per a la segona línia.

El Leganés, amb cor, va posar el partit en un puny a la primera part malgrat el 0-3. Gabriel va aprofitar una acció de Rico i Luciano celebrava la seua tornada a la titularitat, no ho feia des de la jornada 14, aprofitant una pilota morta després d’un córner i la badada de Nacho trencant el fora de joc. Van ser dos minuts de bogeria en una afició que mai va parar d’animar. La cara de Keylor Navas era tot un poema després de pujar el 2-3 al marcador.

Però el segon temps va ser molt més plàcid per al Reial Madrid, que amb el seu onze B es va mostrar molt superior a un voluntariós Leganés, que sempre va donar la cara al partit.