SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Esteve: “Qui no jugui davant del Gavà rebrà un missatge molt clar”

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director esportiu del Lleida Esportiu, Jordi Esteve, va dir aquest dimecres a aquest diari que l’única mesura que es planteja ara per ara el club, després de la derrota i sobretot per la forma en què es va produir a Cornellà, és “guanyar diumenge el Gavà i continuar vius en la competició” i va llançar un avís a navegants assegurant que “el jugador que no estigui a l’onze rebrà un missatge molt clar”.

Esteve va reiterar que el tècnic Gustavo Siviero compta amb el suport del club i va deixar entreveure que espera que prengui decisions esportives dràstiques diumenge al Camp d’Esports a partir de les 18.00 hores. “L’entrenador té tota l’autoritat i suport del club per posar els que cregui més convenient que han de jugar. Res més.”

Per la seua part, el centrecampista Haritz Albisua va assenyalar ahir que “estem convençuts que guanyarem el Gavà i retallarem punts amb els equips de dalt”. Segons el jugador basc, “els números ens diuen que és possible arribar, i sortirem a donar el màxim per atansar-nos”.

Gustavo Siviero, aquesta setmana durant un entrenament.

Gustavo Siviero, aquesta setmana durant un entrenament.LLEIDA ESPORTIU

tracking