SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Només val la victòria

L’Actel Lleida està obligat a guanyar avui l’Araberri per evitar quedar-se matemàticament fora del ‘play-off’ d’ascens || Demétrio ja es va entrenar ahir i Simeón va haver de parar i és dubte

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Actel Força Lleida afronta el partit d’aquest divendres a la nit (21.00) davant de l’Araberri sense marge d’error, obligat a guanyar per no quedar matemàticament fora de la lluita per jugar el play-off d’ascens. Després d’encadenar tres derrotes consecutives, les dos últimes especialment doloroses davant de Marín i Palma, que l’han deixat pràcticament sense opcions d’entrar entre els nou primers, l’equip de Borja Comenge necessita retrobar-se amb la seua millor versió i, almenys, esgotar unes possibilitats que el mateix tècnic considera que són escasses. “Cal guanyar o guanyar i esperar que algú falli. Desafortunadament estem en una posició en la qual, a més de guanyar els nostres partits, necessitem que la resta no ho faci, especialment l’Ourense. Sempre he tingut fe en l’equip, però en tinc menys que la resta falli, perquè són equips que estan fets per estar en el play-off, amb jugadors acostumats cada temporada a arribar a aquesta part de la temporada lluitant per ser a dalt. Però cal estar preparats per aprofitar qualsevol oportunitat que se’ns presenti”, va assenyalar.

Qüestionat sobre si els jugadors, ara que veuen que el play-off s’ha convertit gairebé en una utopia, puguin abaixar els braços, Comenge es va mostrar contundent, llançant un avís als seus jugadors. “Crec que ningú dels que som dins de l’equip pensàvem a l’inici de la Lliga estar on estem ara. Afortunadament, en cap moment de la temporada hem estat mirant cap a cap altre costat que no fos a dalt. Ara falten quatre partits i continuem mirant cap a dalt, amb poques possibilitats, sí, però alguna en tenim. Només això, per a nosaltres és increïble. El que vulgui interpretar el fet de tenir poques opcions com una falta de motivació, és que té una falta d’humilitat espectacular i, fins i tot, insana. Els que formem part de l’equip no ens ho podem permetre”, va afirmar. Així mateix, va fer una mirada al passat recent i va assenyalar: “Hauria pagat molts diners al principi de temporada per estar on estem ara. Si amb això a algú li costa motivar-se, que insisteixo que no és el cas, és que té un problema greu d’humilitat”, va dir Comenge.

“Hauria pagat molts diners al principi de temporada per estar on estem ara”

En un altre ordre de coses, el tècnic podrà comptar amb Demétrio, que ahir va completar gairebé tot l’entrenament, encara que té el dubte de Simeón, que es va retirar amb molèsties musculars.

Partit

Partit

tracking