SEGRE

BÀSQUET BASE

Torrefarrera acollirà al juny un campus amb tècnics de l’Estrella Roja

Lleida acollirà per primera vegada l’experiència amb tècnics serbis.

Lleida acollirà per primera vegada l’experiència amb tècnics serbis.BELGRADOBASKETBALL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Torrefarrera acollirà del 26 al 30 de juny el campus BelgradoBasketBall, que està dirigit a jugadors de 8 a 19 anys i que comptarà amb la participació de tècnics de l’Estrella Roja de Belgrad, un dels clubs europeus amb més tradició dins del bàsquet formatiu. En el campus, creat pel barceloní Jordi Sampietro, participarà a més el lleidatà Berni Tamames, exjugador ACB, que va poder comprovar la metodologia dels entrenadors serbis a finals de l’any passat i va voler portar-la a Lleida.

“És un campus diferent de la resta, ja que s’incideix en la tècnica individual, basada en la repetició i enfocada en el detall del bot, passada i tir. A més, no importa el nivell dels jugadors, tots acaben millorant notablement. I els participants també podran practicar l’anglès amb els tècnics”, assenyala Tamames.

El campus, que ja ha obert les inscripcions, té una xifra màxima de 60 jugadors, ja que “no volem un campus massificat. Els entrenadors serbis volen tractar cada jugador individualment. De fet, tots els inscrits reben una pilota a l’inici d’aquestes jornades i han d’emportar-se-la a casa. Es tracta que es familiaritzin amb el tracte de la pilota, una cosa que s’està perdent en la formació de jugadors d’alguns clubs”, afegeix.

tracking