SEGRE

Hoquei

Darío Giménez renova per l'ICG Software per dos temporades, més una tercera opcional

El màxim golejador de l'equip lleidatà ha arribat a un acord amb el club abans de viatjar avui amb la selecció absoluta de l’Argentina

Darío Giménez, envoltat de dos rivals, en una acció del partit disputat aquest diumenge a l'Onze de Setembre.

David Giménez renova per l'ICG Software per dos temporades, més una tercera opcionalÒscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del ICG Software Lleida, Enric Duch, i el davanter argentí Darío Giménez van tancar diumenge a la nit un acord de renovació per 2 anys, més un altre opcional, abans que el jugador marxés cap a Barcelona, on aquest matí volava cap a Suïssa després que fos convocat per la selecció absoluta d’hoquei de l’Argentina per disputar el Torneig Copa de les Nacions a Montreux.

“Calia renovar Darío abans que marxés a disputar el torneig, era priorat absoluta del club, i finalment així ha estat. Des de el Club es temia que després de disputar aquesta Copa de les Nacions de seleccions, i veient la progressió del jugador els últims partits, les ofertes al jugador arribarien de seguida, per tant calia acord immediat”, explica el club mitjançant un comunicat.

Darío mostrava la seva satisfacció diumenge a la nit després de l´acord per 2 temporades més una tercera opcional amb l’ICG Software: “Mai he estat tant a gust fent el que m´agrada en cap club”.

tracking