SEGRE

PRIMERA CATALANA GRUP II

Derbi d'altura

L’EFAC Almacelles es va emportar un derbi molt igualat i intens i encara opta a l’ascens gràcies al triplet de Joel Chiné || L’Alpicat, que mai va llançar la tovallola i segueix fora del descens, va protestar algunes jugades que haurien pogut canviar el signe del partit

Un jugador de l’EFAC Almacelles atura la pilota amb un company estirat al fons.

Un jugador de l’EFAC Almacelles atura la pilota amb un company estirat al fons.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’EFAC Almacelles va vèncer l’Alpicat en un derbi comarcal molt igualat i intens i amb més igualtat de la que assenyala el marcador final (4-1).El duel va tenir un nivell de joc i intensitat molt alts i no es va decidir fins als últims minuts amb els dos gols finals de l’EFAC, que van sentenciar un partit vibrant i polèmic.

El matx va començar amb una primera fase de tempteig en què els dos conjunts van mostrar les seues habilitats. Els locals dominaven la pilota mentre l’Alpicat arribava vertical i amb perill a la porteria de Chiné. Encara que tot hauria pogut ser diferent si el col·legiat hagués assenyalat penal sobre Vendrell a la primera jugada del partit. Però no el va xiular i l’Alpicat va seguir arribant amb perill. El mateix Vendrell, Toje i Gomà van tenir ocasions, algunes de molt clares, mentre que l’EFAC va ser a prop del gol als peus de Canadell. Fins que va arribar el gol. Bona recuperació de l’Alpicat, que arriba a l’àrea amb només quatre passades i Garriga fa un gran gol. Després del 0-1, va arribar la reacció de l’EFAC Almacelles, que va treure el caràcter per portar el partit al seu terreny. Els locals acumulaven ocasions i entre la defensa i Crisos salvaven els mobles per a l’Alpicat. I ja a prop del descans, Chiné va posar l’empat amb una jugada polèmica sobre la línia (1-1).

Tot just començar la segona part, l’EFAC va sortir a capgirar el marcador al més aviat possible. Dos arribades clares abans del gol de Kike, després d’una centrada lateral en una bona jugada col·lectiva (2-1). L’Alpicat va incrementar aleshores la intensitat, però el domini i les ocasions van seguir als peus de l’EFAC Almacelles. Al 58 l’Alpicat es va quedar amb un home menys per l’expulsió d’Egea i l’encontre es va esllanguir fins al final, quan van arribar dos nous gols de Joel Chiné per tancar un triplet davant del seu exequip.

Amb aquesta victòria, l’EFAC Almacelles torna a pujar al tren de l’ascens, i més després de l’empat entre Balaguer i San Cristóbal, que tenen un partit més, i amb cinc punts d’avantatge sobre l’EFAC Almacelles. Per la seua part, l’Alpicat segueix a la zona perillosa, a sols dos punts del descens, que marca el Vila-seca, rival al qual s’enfrontarà en l’antepenúltima jornada.

David Giménez: "Ha estat un derbi molt intens i igualat" El tècnic de l’EFAC Almacelles, David Giménez, va valorar positivament l’actitud i la victòria del seu equip al finalitzar l’encontre: “Penso que ha estat un derbi molt intens i igualat, en què nosaltres hem realitzat el nostre joc combinatiu amb molt encert. Hem creat i hem proposat molt joc i ocasions.” De la mateixa manera, David Giménez també va valorar el rival: “Ells han estat molt perillosos amb el joc vertical, amb la velocitat i els desmarcatges de Vendrell i de Gomà. Ens han marcat el 0-1 però fins i tot així hem insistit a jugar a la nostra manera. Hem pogut remuntar el partit amb bones jugades. I després del 2-1 s’ha produït l’expulsió d’ells. A partir d’aquell moment, els ha costat generar-nos alguna contra. Teníem l’enfrontament molt controlat i al final hem marcat quatre gols i estem molt contents. Sabíem que per guanyar-los havíem de treure la millor versió del nostre EFAC.” A més, el tècnic de l’EFAC va tenir paraules d’elogi per al seu rival: “Esperem que l’Alpicat pugui sortir de la zona de descens perquè compten amb un gran equip.”

Jordi López 'Mena': "Algunes decisions arbitrals ens perjudiquen" L’entrenador de l’EFAC Almacelles, Jordi López Mena, va valorar el partit que va fer seu equip després de finalitzar l’encontre: “Bé, el partit ha passat per dos fases molt clares. A la primera part, ells no ens han creat un perill excessiu mentre que nosaltres hem estat còmodes fent el nostre partit malgrat que ells tenien el control de la pilota. Ens hem avançat, però hi ha hagut decisions polèmiques. Molt ràpides. El primer gol d’ells ha estat en fora de joc. Al final hi ha una expulsió que és la que marca el partit. En la segona part, ens ha faltat una mica d’intensitat, sobretot al principi, quan ens han marcat el 2-1. Però després de l’expulsió d’Egea, el partit s’ha acabat.” En un altre ordre de coses, el tècnic de l’Alpicat va fer referències a les jornades que els queden per disputar: “Ara, els jugadors i l’equip tenim un descans. Ens queden sis finals i això únicament ha estat un partit. Veníem amb moltes ganes de treure un bon resultat aquí i l’equip se’n va content, ha lluitat fins al final. Hem de continuar lluitant. Quan torni la Lliga, tenim un altre derbi, davant del Lleida B.”

Un jugador de l’EFAC Almacelles atura la pilota amb un company estirat al fons.

Un jugador de l’EFAC Almacelles atura la pilota amb un company estirat al fons.ÒSCAR MIRÓN

Un jugador de l’EFAC Almacelles atura la pilota amb un company estirat al fons.

Un jugador de l’EFAC Almacelles atura la pilota amb un company estirat al fons.ÒSCAR MIRÓN

tracking