SEGRE

MOTOCICLISME TRIAL

Dos podis per a Lleida en l'Estatal

Nova victòria d’Albejano i tercer lloc de Marc Cots || Arnau Farré acaba novè en la categoria Elit

Arnau, en una de les zones de la prova de Sigüenza.

Arnau, en una de les zones de la prova de Sigüenza.J.C. VÁZQUEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tercera prova del Campionat d’Espanya de trial va reportar dos nous podis a la representació lleidatana, amb la victòria d’Adrià Albejano en TR4 i el tercer lloc de Marc Cots en júniors, mentre que Arnau Farré, que afronta la segona temporada en la categoria Elit, va acabar novè a Sigüenza.

Com ja va passar a les Balears fa ara tres setmanes, el pilot de Vilanova de Segrià va tornar a fer-se durant molts instants de la carrera amb l’elit estatal, encara que al final es va haver de conformar amb la novena posició, amb una targeta de 64 punts, lluny dels llocs d’honor que van ocupar Toni Bou, guanyador amb 26; Adam Raga, segon amb 30; i Albert Cabestany, que va completar el podi amb 37. Amb aquest resultat, Arnau se situa vuitè en la classificació provisional del campionat.

En TR2, la segona categoria del certamen, Sergio Ribau, del Pont de Suert, sols va poder ser dotzè amb 53 punts, i ara ocupa la desena posició del circuit. Millor li van anar les coses a Marc Cots en júniors, categoria en què debuta aquest any, i que aquest diumenge, a Sigüenza, va firmar el tercer podi consecutiu que li permet seguir tercer de la general, la mateixa posició que va firmar aquest diumenge, amb 19 punts, només un més que el segon classificat. Finalment, Adrià Albejano va sumar la segona victòria en TR4 i reforça així el lideratge, ara amb 7 punts de renda, mentre que Joaquim Cisteró, de Tàrrega, va acabar quart.

Arnau, en una de les zones de la prova de Sigüenza.

Arnau, en una de les zones de la prova de Sigüenza.J.C. VÁZQUEZ

tracking