SEGRE

DEPORTES_LUNES

El Lleida B recupera la identitat

Va vèncer amb claredat el Suburenc desplegant un gran joc || La solidesa defensiva i l’encert, el millor

Un jugador del Lleida Esportiu B controla la pilota davant d’un futbolista del Suburenc.

Un jugador del Lleida Esportiu B controla la pilota davant d’un futbolista del Suburenc.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu B va vèncer amb solvència el Suburenc (3-0) en un partit en què el filial blau va fer una exhibició de joc per aconseguir la segona victòria seguida a casa. Els jugadors dirigits per Ismael Mariani van doblegar el rival amb una actuació molt completa en totes les línies, gràcies a la bona circulació de pilota i una gran efectivitat a dalt.

El matx va començar amb molt ritme i va ser el Suburenc el que va disposar de la primera ocasió, ben desbaratada per Joan Marc. La reacció del Lleida Esportiu B no es va fer esperar. Amb el pas dels minuts, els lleidatans, molt seriosos durant tot el partit, van començar a controlar l’esfèric i Martínez va ser a prop de marcar amb un potent tret. Encara que es va haver d’esperar a la mitja hora perquè Pau Garcia obrís el marcador amb una potent rematada de cap després d’un córner (1-0). Era el minut 28, i malgrat que el lluminós ja no es va moure més durant la primera meitat i que els lleidatans van jugar a plaer, tots dos conjunts van topar amb l’infortuni al disparar, cada un, una pilota a la fusta.

A la represa, l’encontre va seguir el mateix curs. La pilota controlada pels lleidatans i algunes ocasions fins que Joel Huertas va culminar el segon gol amb una gran triangulació col·lectiva. Amb el 2-0, va desaparèixer qualsevol escletxa de por per l’empat i el Lleida B es va dedicar al que més sap. Amb la pilota com a senya d’identitat, l’equip de Mariani va continuar jugant bé al futbol i Martínez, que havia tingut un parell d’ocasions abans, va aconseguir el tercer amb un xut creuat que va superar David i va sentenciar el partit (3-0). I encara podria haver estat més ampli el marcador si el pal no s’hagués creuat en un tret de Ramón quan faltava poc per al final.

El Lleida Esportiu B surt reforçat amb aquesta victòria tant per la solidesa defensiva mostrada com pel marcador, ja que només havia anotat tres gols o més en tres partits en tota la Lliga i mai deixant el rival sense marcar. A més, ascendeix dos posicions, fins a arribar a la setena plaça. En les sis jornades que queden, el Lleida B no es jugarà més que l’honor i encara pot ser jutge de la Lliga perquè s’enfrontarà als aspirants a l’ascens en les últimes jornades.

Ismael Mariani: “Cal pensar en nosaltres i sortir a guanyar cada dia” L’entrenador del Lleida Esportiu B, Ismael Mariani, va sentenciar: “Hem estat a un bon nivell, tant ofensivament com defensivament. Hem tingut molta possessió de pilota i malgrat que ells ens podrien haver marcat algun gol nosaltres també n’hauríem pogut marcar alguns més.” A més a més, el tècnic del Lleida es va referir a les jornades que queden: “Tenim enfrontaments davant de rivals que s’hi juguen molt, tant el descens com l’ascens, però hem de pensar en nosaltres i sortir a guanyar cada dia. Si podem ser quarts, no volem ser setens ni sisens.”

Un jugador del Lleida Esportiu B controla la pilota davant d’un futbolista del Suburenc.

Un jugador del Lleida Esportiu B controla la pilota davant d’un futbolista del Suburenc.ÒSCAR MIRÓN

tracking