SEGRE

SEGONA DIVISIÓ B

El 'play-off' s'allunya

El Lleida no passa de l’empat davant del Gavà i perd l’oportunitat de situar-se a tres punts de la lligueta d’ascens || L’equip de Siviero tot just va generar ocasions de gol contra un rival que lluita per no baixar i va ser acomiadat per l’afició amb xiulets i mocadorada

Craviotto, porter lleidatà del Gavà, agafa una pilota aèria.

Craviotto, porter lleidatà del Gavà, agafa una pilota aèria.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’objectiu d’aconseguir la classificació per al play-off d’ascens està ara més lluny per al Lleida, al no passar aquest diumenge de l’empat sense gols (0-0) davant del Gavà, un equip que aspira a mantenir-se a Segona B.

El Lleida, que tan sols ha sumat un punt dels últims sis en joc, no va aprofitar la derrota del Badalona, que és quart, i va deixar escapar una gran ocasió per situar-se a només tres punts del play-off. Ara està a cinc, però només queden cinc partits i el següent partit serà dissabte al camp del líder, el Barcelona B.

El fet d’haver acabat amb la porteria sense encaixar gols, cosa que ratifica la millora en defensa de l’equip blau

El Lleida va empatar en un mal duel i l’afició del Camp d’Esports el va acomiadar amb xiulets i mocadorada, en una clara mostra de desaprovació que ja es va sentir al final de la primera part. Tan sols dos rematades entre els tres pals en tot l’encontre –cinc en total– és un pobre bagatge per a un equip que pretén lluir el cartell d’aspirant al play-off.

A banda de guanyar, l’equip tenia aquest diumenge un altre objectiu, netejar la pèssima imatge que va deixar en la passada jornada amb la derrota per 3-2 al camp del Cornellà i ja apuntada en els dos partits anteriors –derrota al camp de l’At. Balears i victòria per 2-1 davant del Mallorca B, amb Campos parant un penal al minut 85–. Trencava també l’equip amb una ratxa immaculada de vuit victòries consecutives al Camp d’Esports. aquest diumenge va haver de conformar-se amb l’empat. I no va ser pitjor perquè al davant tenia un equip de perfil baix, que viu amenaçat pel descens i, sobretot, per l’enèsima gran actuació d’Álvaro Campos, que va tornar a ser el millor de l’equip.

Si no va aconseguir el Lleida l’objectiu de la victòria, tampoc va aconseguir el de netejar la imatge. Gustavo Siviero va assenyalar quatre titulars de Cornellà (vegeu el desglossament) deixant-los a la banqueta o a la grada. L’afició, per tant, esperava que els onze que saltessin d’inici al camp, es mengessin el rival i comencessin a generar ocasions.

Res més lluny de la realitat. Les primeres jugades de perill les va protagonitzar el Gavà. Gabri va fer una centrada a l’àrea al minut 2 que no va trobar rematador; el mateix Gabri va obligar Campos a lluir-se al 5 i, al minut 9, era Héctor el que posava a prova els reflexos del porter del Lleida.

Si l’inici de l’enfrontament va ser decebedor, la continuació no va ser millor. El Lleida amb prou feines aconsegueix trepitjar l’àrea rival, té dificultats per fer arribar l’esfèric a les posicions atacants i les variants tàctiques que aplica Siviero fa la impressió que només generen confusió en els jugadors. Max va jugar de lateral, Nierga a la banda i Casares en punta, per a sorpresa de propis i estranys.

Únicament al llarg dels últims minuts, quan la desesperació s’imposa, va posar el Lleida en un compromís el Gavà, que donava per bo l’empat. Ja era tard. No sempre pot sonar la flauta en forma de gol a l’últim sospir.

Siviero ‘assenyala’ quatre titulars a Cornellà.  Gustavo Siviero va anunciar divendres que hi hauria canvis a l’equip com a conseqüència de la mala imatge que es va donar a Cornellà, on l’equip va caure 3-2, resultat maquillat després del 3- 0 inicial. Els assenyalats pel tècnic van ser Òscar Rubio, Miki Muñoz, Arnau i Toño Vázquez, que ni tan sols va entrar a la llista de convocats. Tant Òscar com Miki Muñoz van entrar al camp durant la segona meitat.

Max, a l’onze inicial al cap de 10 partits sense jugar L’internacional andorrà Max Llovera, que sol jugar com a defensa central, va sortir aquest diumenge en l’onze inicial com a lateral dret, en substitució del castigat Òscar Rubio. Max va sortir com a titular en una posició que no és la seua, després que no hagués jugat ni un minut en els deu partits anteriors. D’altra banda, seguidors de Gol Nord es van queixar que els va ser retirada una pancarta per ordres de la directiva.

Craviotto, porter lleidatà del Gavà, agafa una pilota aèria.

Craviotto, porter lleidatà del Gavà, agafa una pilota aèria.AMADO FORROLLA

Craviotto, porter lleidatà del Gavà, agafa una pilota aèria.

Craviotto, porter lleidatà del Gavà, agafa una pilota aèria.AMADO FORROLLA

tracking