El Vallfogona s’emporta un duel molt lluitat

Un jugador del Vallfogona i un altre del Verdú disputen una pilota de cap en un partit molt lluitat.MAGDALENA ALTISENT

El Vallfogona de Balaguer es va imposar al Verdú per 3-1 i va fer un pas de gegant per jugar el play-off d’ascens a Segona Catalana. El matx va estar molt disputat encara que el quadre local va acabar guanyant després de demostrar la seua superioritat tècnica. En el minut 5, el local Carrasco avançava els locals. Amb aquest marcador es va arribar al descans. A la segona meitat, Cuellas va fer el segon per als locals al minut 51 i posava terra pel mig. Sahel, al minut 77, retallava distàncies per al Verdú però l’alegria visitant va durar molt poc ja que Sarret, un minut més tard, marcava el 3-1 definitiu i va tancar un igualat partit.