SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

Duel d'alt voltatge a Torí

El Barcelona visita avui en l’anada dels quarts de final la Juventus (20.45), davant la qual va guanyar la Champions el 2015 a Berlín || Luis Enrique afirma que els dos arriben “en un bon moment”

Busquets, tot i que no podrà jugar avui per sanció, també va viatjar amb l’equip a Torí.

Busquets, tot i que no podrà jugar avui per sanció, també va viatjar amb l’equip a Torí.FCBARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona, amb la lliçó apresa del 4-0 que va patir al Parc dels Prínceps i que el va obligar a protagonitzar una èpica remuntada al Camp Nou (6-1) en els vuitens de final de la Lliga de Campions, visita avui la Juventus (20.45/TV3 i Antena 3) amb l’objectiu de no repetir a Torí els errors de París. L’entrenador blaugrana, Luis Enrique Martínez, va dir que el partit d’avui “no tindrà res a veure” amb la final de Berlín del 2015, en la qual el seu equip va guanyar la Lliga de Campions davant dels italians.

“[La final de Berlín em porta] records positius, però el partit [d’avui] no tindrà res a veure amb el que va ser aquella final. Tant la Juventus com nosaltres hi arribem en un bon moment i amb la il·lusió de passar l’eliminatòria”, va explicar. Per al partit d’avui té la baixa de Busquets, per sanció.

El tècnic defensa que davant el Sevilla i el Màlaga l’equip va jugar bé, a pesar de la derrota a La Rosaleda

El tècnic va subratllar que, a pesar de la força de la Juventus al seu camp i la seua solidesa defensiva, el Barcelona sempre surt a buscar la victòria. “Els números de la Juventus són espectaculars, estan a l’altura de la seua història i del que significa estar a quarts de la Lliga de Campions. Nosaltres tenim l’objectiu de sempre: fer un gran partit independentment del camp. Contra un rival tan gran, serà sempre difícil.”

Pel que fa a la derrota soferta a Màlaga, l’asturià va afirmar que va ser un partit que l’equip blaugrana va merèixer guanyar.

“Els dos són bons partits [contra el Sevilla i contra el Màlaga], el de Màlaga, també. El resultat és nefast, injust. Vam ser superiors. Ens va penalitzar el mínim error que vam cometre. És un partit que vam merèixer guanyar”, va insistir Luis Enrique. “Tampoc podem pegar-nos cops de cap contra la paret si perdem o a l’inrevés, exaltar-nos quan vam guanyar el Sevilla”, va afegir.

Preguntat sobre l’expulsió de Neymar a Màlaga, va dir que només pensa en el duel contra els italians. “Demà [per avui] tinc una eliminatòria meravellosa contra la Juventus, parlem de la Juventus. Només m’interessa aquest partit”, va afirmar taxatiu.

tracking