SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí ofereix la renovació a Pérez, Bahí, Arrojo i Vilaró

Tirera Meiya és baixa segura a l’haver firmat per un equip estranger

Pérez i Bahí, en la foto abatudes després de quedar fora del ‘play-off, són una prioritat per al Cadí.

Pérez i Bahí, en la foto abatudes després de quedar fora del ‘play-off, són una prioritat per al Cadí.AGUSTÍ PEÑA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu ja fa dies que treballa en la confecció de la plantilla per a la temporada 2017-2018. Mentre negocia la continuïtat de Joan Carles Pié al capdavant de la direcció tècnica de l’equip, contactes que va iniciar abans fins i tot d’acabar la Lliga, l’entitat ha presentat una oferta de renovació a quatre dels seus puntals aquesta temporada: la capitana Tània Pérez, Georgina Bahí, Belén Arrojo i Andrea Vilaró.

Les quatre, que han acabat sent les més valorades de l’equip, només superades per la pivot maliana Tirera Meiya, l’única baixa segura que té actualment el Cadí a l’haver-se compromès ja amb un equip estranger de l’Eurolliga, s’unirien a Marta Montoliu i Nogaye Lo, les úniques que tenen contracte en vigor.

Marta Montoliu i Nogaye Lo continuen al tenir un any més de contracte i es negocia amb el tècnic Pié

Bahí, que ha complert la seua quarta campanya al Cadí, ha firmat els millors números des que vesteix la samarreta urgellenca, la qual cosa li ha valgut per debutar amb la selecció espanyola absoluta. La gironina ha acabat amb unes mitjanes de gairebé 12 punts, 5 rebots i una valoració d’11,7, la segona millor de l’equip després de Meiya. Al costat d’ella han brillat una altra internacional, Belén Arrojo, que també s’ha superat, amb 9 punts, 4,8 rebots i 11 de valoració per partit, i la capitana Tània Pérez, que a pesar de les lesions ha estat determinant amb els seus 8,3 punts, 3,5 rebots i 9,7 de valoració. Una altra de les puntals de l’equip ha estat Andrea Vilaró, a la qual li va costar arrancar a l’haver d’alternar les posicions de base i escorta. Tot i així, ha acabat la Lliga amb una mitjana de 5,8 punts, 3,6 rebots, 1,7 assistències i 7,4 de valoració.

Pel que fa a les altres dos estrangeres de l’equip, Svenja Brunckhorst i Jude Schimmel, el club encara no ha pres una decisió i no es descarta que alguna continuï. L’alemanya ha firmat 5,2 punts i 5,5 de valoració per partit, i l’americana, 5,5 i 3,8, respectivament.

tracking