SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida, obligat a sumar un ple de punts per disputar el 'play-off'

La plantilla es va entrenar ahir a l’Annex.

La plantilla es va entrenar ahir a l’Annex.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida, després de no passar de l’empat davant del Gavà diumenge passat (0-0), està pràcticament obligat a sumar els 15 punts que hi ha en joc per disputar un play-off que en aquests moments té a cinc de distància. Amb 48 punts a la classificació, en la qual és vuitè, sumant-ne 12, és a dir, guanyant quatre partits, arribaria als 60 punts, una xifra que en aquests moments ja superen el Barcelona B (69) i l’Alcoià (62), i que el València B té a quatre punts de distància (en suma 56). El Badalona i l’At. Balears, quart i cinquè, estan empatats a 53 punts.

Si el Lleida guanya els cinc partits que li queden, en sumarà 63, una xifra que li donaria més opcions de disputar la lligueta, que està també a l’abast d’uns altres dos equips: Vila-real B (52 punts) i Hèrcules (50). L’equip de Gustavo Siviero no només no pot permetre’s cometre més errors, sinó que també cal esperar les errades de quatre equips. A més, en el pròxim partit, el Lleida visitarà el líder, el Barcelona B, ja classificat matemàticament per al play-off.

A la primera volta, el Lleida, davant dels cinc rivals que li queden –Barça B, Sabadell, Llagostera, València B i Eldenc– únicament va ser capaç de sumar set punts. Són els mateixos que ha sumat en els cinc últims encontres.

tracking