SEGRE

VIOLÈNCIA A L'ESPORT

VÍDEO: La policia de la Rioja investiga una baralla entre pares

Una mare denuncia que va ser colpejada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional investiga una altra baralla entre familiars de jugadors en un partit de juvenils a Logronyo, en la qual un home va agredir una dona un cop finalitzat el partit entre el CD Valle del Ebro i la Sociedad Deportiva Logroñés (SDL). Els dos clubs han rebutjat aquestes actituds violentes i s’han posat a disposició de les autoritats per col·laborar en les investigacions que es porten a terme.

l succés es va produir el passat dia 8, en un partit de la competició d’ascens a Nacional Juvenil en què el Valle del Ebro es va imposar davant l’SDL per 3-1. Una vegada finalitzat el partit i amb els jugadors i el conjunt arbitral als vestidors, es va produir una discussió entre familiars de jugadors dels dos equips i un home va pegar un cop de puny a una dona, que ha presentat una denúncia davant de la Prefectura Superior de Policia de la Rioja. La conselleria de Polítiques Socials, Família, Igualtat i Justícia del Govern de la Rioja iniciarà accions legals davant del Tribunal de l’Esport contra les persones implicades en la baralla.

D’altra banda, també hi va haver una baralla entre pares i jugadors a Cantàbria, en un partit de juvenils entre el Laredo i el Solares.

Moment de l’agressió a la mare d’un jugador a Logronyo.

Moment de l’agressió a la mare d’un jugador a Logronyo.

tracking