SEGRE

FUTBOL ESPORT DE BASE

Les campiones de l'AEM aniran a un torneig a l'Equador

Convidades amb despeses pagades per la gesta de guanyar la Lliga masculina

El FIF va fer el passadís d’honor a les campiones de la Lliga.

El FIF va fer el passadís d’honor a les campiones de la Lliga.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La repercussió internacional pel títol de Lliga aconseguit per l’equip femení infantil de l’AEM, conquerit davant de rivals masculins, segueix creixent. Les jugadores han estat convidades a participar en un torneig a l’Equador, concretament a Guayaquil, el proper mes de juny amb totes les despeses pagades. “Veurem si podem quadrar-ho”, explicava aquest dilluns el tècnic de l’equip, Dani Rodrigo, que confessa que tot el que està passant aquests últims dies els està desbordant.

Estem assimilant tot el que està passant. Ens ha desbordat als grans, o sigui que imagina’t elles...”, va afegir. “Hem rebut aquesta invitació per anar a l’Equador, a un quadrangular, i ells assumeixen totes les despeses”, explica. També rebran el proper dia 25 un equip del The New York Times i Michael Robinson també ha contactat amb el club per fer-los un reportatge al seu espai de Movistar TV, a més d’una infinitat de peticions per fer-los reportatges i entrevistes.

El rotatiu nord-americà enviarà un equip a Lleida el pròxim dia 25 per fer-los un reportatge

La situació està començant a preocupar el club, que ja ha organitzat una xarrada amb les noies perquè segueixin “amb els peus a terra”. “El que han fet és molt gran, però, al final, es tracta de jugar a futbol i divertir-se. Són noies de 12 i 13 anys. És el que els vam dir: tot això està molt bé, però ens preocupa que no ho assimilin bé. No són estrelles, no oblidem que segueixen en període de formació i no és bo que s’ho creguin massa. Això pot afectar-les si estan per tot menys pel futbol. Encara ens queden tres partits per acabar la competició”, recorda Rodrigo. El cap de setmana passat, en el primer partit després d’aconseguir el títol, van empatar 1-1 al camp del FIF, que els va fer el passadís d’honor.

“Ara s’ha de seguir treballant, perquè de la mateixa manera que es puja, després es baixa, i les televisions que ara vénen deixaran de vindre. La història queda per sempre, però ara cal seguir el procés de formació. No oblidem que això és una escola de futbol i que tenen moltes coses a aprendre, encara”. Ara arriben les vacances, cosa que, segons l’entenador, “és una aturada que ens anirà molt bé a tots plegats per desconnectar del que ha passat aquests dies”.

tracking