SEGRE

DEPORTES

Primer Masters d'Augusta per a Sergio García

És el seu primer Grand Slam i Espanya no el guanyava des de feia 18 anys || Amb aquest triomf se situa setè del rànquing mundial

Sergio García, enfundat amb la jaqueta verda, somriu davant del trofeu com a campió a Ausgusta.

Sergio García, enfundat amb la jaqueta verda, somriu davant del trofeu com a campió a Ausgusta.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El golfista Sergio García va complir el seu somni després de dos dècades de professional al conquerir el Masters d’Augusta, guanyant un tu a tu que va necessitar un forat de play-off al britànic Justin Rose, estrenant el seu palmarès al Grand Slam, el primer per a Espanya des de José María Olazábal al mateix recorregut el 1999.

El de Borriol s’enfunda la jaqueta verda que va vestir en dos ocasions Olazábal i dos més Severiano Ballesteros i, als seus 37 anys, el castellonenc va embocar un birdie en el desempat que li va permetre emular els seus dos ídols, en el que hauria estat el 60 aniversari de Seve.

Amb aquesta victòria, Sergio García ascendeix quatre places i se situa al setè lloc del rànquing mundial. A més, el basc Jon Rahm, que va finalitzar al lloc 23 en el seu debut al mític recorregut de Geòrgia, baixa una plaça i es queda el tretzè d’una classificació que continua liderada pel nord-americà Dustin Johnson, malgrat la seua absència d’última hora a Augusta per un accident domèstic.

García va dir: “És increïble aconseguir això el dia del 60 aniversari de Seve i unir-me a ell i a Olazábal, els meus dos ídols. José em va enviar un missatge dimecres per transmetre’m que confiava molt en mi i el que havia de fer, que cregués en mi, estigués tranquil i no permetés el que m’havia ocorregut en el passat.”

tracking