SEGRE

Fernando Alonso correrà aquest any la Indy 500 i no competirà a Mònaco

Assegura que serà l’única prova del 2017 del Mundial de Fórmula 1 en la qual s’absentarà

Fernando Alonso al passat Gran Premi d'Austràlia

Fernando Alonso correrà aquest any la Indy 500 i no competirà a MònacoEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’espanyol Fernando Alonso, bicampió mundial de Fórmula 1, correrà aquest any les 500 Milles d'Indianàpolis amb McLaren, amb la qual cosa no participarà en el Gran Premi de Mònaco, informa l’equip britànic en un comunicat. Aquest assenyala que després de 38 anys tornarà a la mítica prova el proper 28 de maig en l’edició 101 amb un monoplaça motoritzat per Honda, que estarà gestionat per l’equip Andretti Autosport.

Estarà encapçalat pel seu fundador, propietari i director executiu, Michael Andretti. L’excampió de la IndyCar, que va competir en la Fórmula U per a McLaren al costat d’Ayrton Senna durant una campanya (1993), és el fill del tres vegades campió de la IndyCar i una vegada campió de la Fórmula U, Mario Andretti.

El McLaren-Honda-Andretti, amb xassís Dallara DW12 com el que utilitzen tots els equips de la IndyCar, estarà en mans de Fernando Alonso, dos vegades campió mundial de Fórmula U i tres subcampió. Segons el comunicat el motor serà un Profunda biturbo V6 de 2,2 litres, limitat a 12.000 rpm per les regulacions de la IndyCar.

El fet que les 500 Millas de Indianápolis es disputaran el mateix dia que el GP de Mònaco, Alonso no podrà participar en la prova del Principat. McLaren-Honda assenyala que "anunciarà al seu degut temps el nom del pilot que ocuparà el lloc de Fernando a Mònaco".

Així mateix, informa de què les 500 Milles d'Indianàpolis serà l’única cursa de la IndyCar de 2017 en la qual el pilot asturià competirà, per la qual cosa el Gran Premi de Mònaco serà l’única prova de 2017 del Mundial de Fórmula U en la qual s’absentarà.

tracking