SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

La Federació denega al Lleida la petició per fitxar un altre jugador

Antonio Martín, ahir al seu taller amb el Seat 600.

Antonio Martín, ahir al seu taller amb el Seat 600.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida no podrà fitxar cap altre jugador en aquesta recta final de temporada per ocupar la fitxa de Mia Guasch, lesionat de llarga durada. La Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha denegat la petició que li va fer el club en aquest sentit, pel que sembla, per no haver presentat tota la documentació requerida. La idea del club era incorporar un altre davanter amb el qual millorar les opcions ofensives.

D’altra banda, el club va anunciar aquest dimarts que el pròxim partit al Camp d’Esports, davant del Sabadell, es jugarà diumenge 23 d’abril a les 18.00 h. El club ja ha deixat per ara de jugar els dissabtes a la tarda i davant del Gavà ja ho va fer en aquest dia i hora. El partit coincidirà amb el clàssic que el Reial Madrid i el FC Barcelona disputaran al Bernabéu, però no s’encavalcaran en horari, ja que el duel pel títol de Lliga serà a les 20.45 h.

També amb motiu de la festivitat de Setmana Santa, tant les oficines del Lleida Esportiu com la botiga oficial del club estaran tancades fins al dia 19 i el 22, respectivament. L’atenció al públic es reprendrà el dia 19 a les 17.00, en el seu horari habitual, fins a les 20.00.

Quant a la plantilla, aquest dimarts va tenir descans i avui tornarà a l’activitat per començar a preparar el partit de dissabte davant del líder, el Barça B, al Miniestadi. Fins a aleshores faran quatre sessions de treball.

El Lleida tindrà al Miniestadi el suport de l’aficionat del 600 Entre els aficionats que dissabte es desplaçaran al Miniestadi no faltarà Antonio Martín, el seguidor que ja ha fet 40.000 quilòmetres amb el seu Seat 600 per acompanyar l’equip. Martín presumia aquest dimarts, mentre feia els últims retocs al vehicle, de ser “talismà”. “Aquesta temporada he fet dos desplaçaments i l’equip ha guanyat en tots dos, així que sí que sóc una mica talismà. Quan els jugadors saben que vinc, apreten més”, feia broma. Martín va ser a l’Hospitalet i Vila-real. Viatjarà amb el seu cotxe, del 1964, que estrena rodes en aquesta sortida.

tracking