SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida insistirà a l'Espanyola per fitxar

Farà un últim intent davant del departament de llicències

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida farà un últim intent davant del departament de llicències de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) per fer un últim fitxatge que ocupi la plaça del lesionat Mia Guasch. Jordi Esteve, director esportiu del club, va confirmar aquest dimecres que la setmana que ve intentaran parlar amb el responsable del departament per defensar els seus arguments, ja que creuen que la reglamentació els permet fitxar. “Ens ha sorprès la decisió, perquè la lesió de Mia és greu i compleix els requisits per poder fitxar.”

El reglament autoritza a fitxar si el jugador es lesiona una vegada tancat el termini de fitxatges, com és el cas. “Mia va tenir una recaiguda al febrer de la lesió que es va produir a l’octubre. Ens van demanar l’acta de l’últim partit que va jugar, a l’octubre, i entenen que és la mateixa lesió, encara que com detalla l’informe mèdic presentat és una altra lesió i tan greu que fins i tot compromet que pugui tornar a jugar en un futur immediat”.

D’altra banda, el Comitè de Competició de Lleida va sancionar ahir l’aleví de Primera divisió del Lleida amb la pèrdua del partit que va jugar davant del Balàfia per 3-0, per alineació indeguda.

També ha estat sancionat per aquesta raó un equip prebenjamí del Mollerussa i un infantil del Gardeny. En cadets, van ser sancionats amb tres partits dos jugadors del Linyola i un de l’EF Orgèl·lia.

Un moment de l’entrenament d’ahir del Lleida Esportiu.

Un moment de l’entrenament d’ahir del Lleida Esportiu.LLEIDA ESPORTIU

tracking