SEGRE

DEPORTES

La Juventus va córrer 9 km més

Els jugadors italians van recórrer dimarts més distància que els del Barça, la qual cosa demostra una intensitat més gran || Mascherano, amb problemes musculars, és dubte davant la Reial Societat

Mascherano intenta evitar la rematada de Khedira, amb Chiellini al fons, en una acció del partit.

Mascherano intenta evitar la rematada de Khedira, amb Chiellini al fons, en una acció del partit.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La diferència d’intensitat que van utilitzar dimarts els jugadors de la Juventus i del FC Barcelona queda reflectida en una de les dades que facilita la UEFA després del partit: els quilòmetres recorreguts per tots dos equips. Els futbolistes de la Juventus van córrer 108,7 quilòmetres, mentre que els pupils de Luis Enrique es van quedar en 99,6, és a dir, nou quilòmetres més a favor dels italians. Curiosament, fins i tot en el partit de París davant del PSG, en què els blaugranes van caure per 4-0, un gol més dels encaixats dimarts a Torí (3-0), van córrer 5,5 quilòmetres més.

La premsa esportiva coincidia ahir en les dures crítiques cap als jugadors blaugrana, als quals fins i tot el seu entrenador, Luis Enrique, va culpar per haver competit amb poca intensitat. Els punts que van centrar les crítiques van ser el sistema utilitzat, ja que el tècnic va fer anar el 3-4-3 de la remuntada davant del PSG, però que es va mostrar ineficaç a Torí.

També s’acusa el Barcelona de no tenir una banqueta d’acord amb les necessitats d’un equip de màxim nivell. De fet, Luis Enrique només va fer un canvi, André Gomes.

Altres punts que no sumen són els molts gols que encaixa Ter Stegen, que Iniesta no està en el seu millor moment i fins i tot que Neymar ha abaixat el nivell a la tornada dels partits amb la seua selecció. Les crítiques tornaven a centrar-se ahir en el portuguès André Gomes, que no va ser el revulsiu que necessitava l’equip.

D’altra banda, Javier

Mascherano

, amb molèsties musculars, és dubte per al partit de Lliga que el Barcelona disputarà dissabte (20.45 h) davant de la Reial Societat al Camp Nou.Segons van informar els serveis mèdics del club, Mascherano té unes molèsties en el bessó de la cama dreta i l’evolució d’aquesta lesió marcarà la disponibilitat de l’internacional argentí per als pròxims partits, per la qual cosa fins i tot perilla la seua participació en el clàssic que es jugarà al Santiago Bernabéu el pròxim dia 23. En canvi, Arda Turan, que ha estat les dos últimes setmanes de baixa per una lesió a l’adductor de la cama dreta, va tornar a exercitar-se ahir al costat de la resta dels seus companys. La plantilla té avui descans.

tracking