SEGRE

TEMPS EXTRA FÓRMULA 1

Vettel recupera el liderat

L’alemany suma a Bahrain la segona victòria de la temporada davant de Hamilton, segon, i Bottas, tercer || Alonso va abandonar per avaria i Sainz, arran d’una col·lisió

Sebastian Vettel celebra la victòria d’ahir a Bahrain amb els components del seu equip.

Sebastian Vettel celebra la victòria d’ahir a Bahrain amb els components del seu equip.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sebastian Vettel (Ferrari) ja torna a manar en solitari en el Mundial de Fórmula 1 a l’imposar-se ahir en el Gran Premi de Bahrain davant dels dos Mercedes, Lewis Hamilton i Valtteri Bottas. D’aquesta manera, el pilot alemany aconsegueix 25 punts per segona vegada en la present temporada, després dels recollits en la prova inaugural a Austràlia, i avantatja en set Hamilton.

En l’arrancada, Bottas, autor de la pole, va mantenir la primera plaça, mentre que Vettel va donar compte de Hamilton en el primer revolt. El finlandès va poder mantenir a ratlla Vettel en els primers girs, amb l’anglès ja una mica despenjat. En una estratègia agressiva de Ferrari, l’alemany va fer la primera parada per canviar pneumàtics en l’onzena volta, la qual cosa li va permetre assumir poc després el liderat.

La sortida del cotxe de seguretat arran de l’incident entre Stroll i Sainz va precipitar un avançement en els plans de Mercedes, que va fer entrar a boxes els seus dos pilots. Hamilton va alentir la seua velocitat a l’accedir al carrer de garatges per aturar el ritme de l’australià Daniel Ricciardo (Red Bull), la qual cosa li va costar una sanció de cinc segons que va haver de complir en la segona parada. Malgrat que Bottas va arribar a cedir-li la segona posició, el destí de Hamilton en la cursa ja estava escrit, ja que Vettel havia obert un marge suficient. Hamilton va llançar un últim atac en les últimes voltes per provar d’atrapar Vettel, però ja era massa tard i es va haver de conformar amb la segona plaça.

Fernando Alonso (McLaren) i Carlos Sainz (Toro Rosso), per la seua part, no van poder completar la prova. L’asturià, per una nova avaria al motor, aquesta vegada a una volta i mitja del final, i el madrileny, per un xoc amb el canadenc Lance Stroll (Williams), en el tretzè dels 57 girs que li va impedir continuar en carrera.

tracking