SEGRE

DEPORTES

La ciclista lleidatana Banlles, doble campiona d'Espanya

A 500 metres sortida parada i en persecució per equips || A més, va ser plata en persecució individual i doble bronze en velocitat

Maria Banlles, dalt del podi primera per l’esquerra de l’equip de Catalunya.

Maria Banlles, dalt del podi primera per l’esquerra de l’equip de Catalunya.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ciclisme lleidatà en la modalitat de pista, malgrat les deficients condicions en les quals es troba el velòdrom del Camp d’Esports, continua aconseguint èxits i de la mà de Maria Banlles va aconseguir el cap de setmana passat dos medalles d’or, una de plata i dos de bronze en el Campionat d’Espanya disputat a Tafalla (Navarra).

Maria Banlles es va proclamar doble campiona d’Espanya en categoria júnior a l’imposar-se en les proves de 500 metres sortida parada i en persecució olímpica per equips, formant part de Catalunya.

A més, la corredora lleidatana es va penjar la medalla de plata en la prova de persecució individual i va aconseguir dos bronzes en velocitat individual i velocitat olímpica. En l’única prova en la qual no va aconseguir pujar al podi va ser en la de keirin, en què es va classificar en una meritòria cinquena plaça.Dos lleidatans més que van competir, Alfred Bonastre i Eduard Simó, van vorejar el podi en les seues proves. Tots dos van finalitzar en quarta posició en la prova de velocitat olímpica, mentre que Bonastre va repetir lloc en la de quilòmetre sortida parada.

El tècnic lleidatà Ramon Simó, que entrena aquests corredors, va destacar el mèrit de tots ells “malgrat les condicions en les quals es troba el velòdrom de Lleida. Esperem que algun dia puguin disfrutar d’unes instal·lacions d’acord amb els seus èxits”.

tracking