SEGRE

FUTBOL VIOLÈNCIA

Mor un home en un estadi argentí al ser llançat des de la grada

Un problema entre famílies acaba en tragèdia

El moment en que tiren al seguidor per la grada

El moment en que tiren al seguidor per la grada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tragèdia torna a colpejar el futbol argentí. Emanuel Ezequiel Balbo, de 22 anys, el seguidor de Belgrano que van llançar des de la tribuna Daniel Willington de l’estadi Mario Alberto Kempes durant el clàssic que el seu equip va igualar amb Talleres 1-1 dissabte, va morir ahir a l’Hospital d’Urgència de la central província argentina de Córdoba.

La víctima va ser llançada des de la grada i com a conseqüència va patir un traumatisme de crani amb aturada cardiorespiratòria i diversos cops al cos. Després d’un dia ingressat, se li va determinar la mort cerebral i ahir va morir. Balbo es trobava a l’Hospital d’Urgències, on havia estat derivat després del tràgic episodi.

Segons el pare de Balbo, el culpable de la mort és un individu anomenat Óscar Gómez, que hauria assassinat un altre dels seus fills (un germà del seguidor ferit) en el marc d’un accident de trànsit quatre anys enrere. “El problema sorgeix perquè a mi, fa quatre anys, em van matar un fill i Emanuel va a la pista i es troba amb un dels que el van matar”, va relatar el pare de l’agredit.

Al veure’s reconegut, Óscar Gómez va començar a acusar en veu alta Emanuel Balbo de ser seguidor de Talleres, cosa que va provocar que diversos aficionats de Belgrano s’ajuntessin per agredir-lo i finalment llançar-lo grada avall.

El pare de Balbo va aclarir que el seu fill era simpatitzant de Belgrano i no de Talleres, dada que hores més tard es va poder corroborar al perfil de Facebook del jove, en què se’l pot veure vestint roba oficial del club. Ja hi ha cinc detinguts, entre ells Óscar Sapito Gómez, al qual apunten com el barra brava que va instigar l’agressió de Balbo.

tracking