SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

Mosaic per a la remuntada

El Barça ha preparat un nou tifo per al decisiu duel de demà al Camp Nou, on ha de superar un 3-0 davant de la Juventus || El lema elegit és “Més que un club” escrit en anglès

Alba i Busi amb Bartra.

Alba i Busi amb Bartra.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’afició barcelonista jugarà un paper important en el decisiu partit de demà davant de la Juventus i, per aquesta raó, el FC Barcelona ha preparat un espectacular mosaic per a acompanyar i motivar l’equip de Luis Enrique i tornar a viure una altra nit màgica, com la de la remuntada davant del PSG. El lema elegit per a aquest duel és “More than a club” (més que un club), una frase que es podrà llegir a la grada lateral del Camp Nou.

Com és habitual, el mosaic es compondrà de més de 90.000 cartolines en colors blaus, granes i grogues, que els socis i aficionats culers hauran de mostrar quan els jugadors saltin al terreny de joc. També es podrà llegir la paraula “Barça” als dos gols de l’estadi.

Tres vegades va superar el Barça un 3-0 a Europa i enguany en Champions tots els resultats a casa li valen

La tradició del mosaic ja es remunta a fa vint-i-cinc anys en els grans partits de l’equip barcelonista. En aquesta ocasió, el Barça té la complicada missió de capgirar el 3-0 que va encaixar a l’anada dels quarts de final de la Champions a Torí. Toca una altra remuntada en un Camp Nou que de segur tornarà a presentar un ple a les grades. I és que en una setmana, amb dos compromisos crítics, el Barça es juga continuar optant als dos títols més importants de la temporada.

Aconseguir marcadors òptims davant de la Juventus i el Reial Madrid no implica la conquesta de cap títol, únicament el privilegi de subsistir a les dos principals competicions i la possibilitat de fer-ho amb una valuosa aportació anímica.

Fins en tres ocasions el FC Barcelona ha aconseguit capgirar un 3-0 en competicions UEFA.

La primera vegada va ser a la tercera ronda de la Copa de la UEFA la temporada 1977-78. A la tornada el conjunt blaugrana va guanyar 3-0 l’Ipswich Town i va passar als penals (3-1).

La segona vegada, a la segona ronda de la Recopa (1978-79) amb un 3-0 a la tornada i 5-4 a la tanda de penals. L’últim precedent va tenir lloc a les semifinals de la Copa d’Europa el curs 1985-86. El Barça va caure a l’anada 3-0 davant del Göteborg i va remuntar a casa culminant la gesta, de nou, a la tanda de penals (5-4).

Una altra dada crida a l’optimisme: el resultat dels quatre partits al Camp Nou aquest curs a la Champions li valdrien al Barça per passar ronda. El 7-0 davant del Celtic; el 4-0 contra el City; el 4-0 amb el Borussia Mönchengladbach i, per descomptat, el 6-1 de la històrica remuntada davant del París Saint-Germain.

Alba i Busi amb Bartra.

Alba i Busi amb Bartra.FC BARCELONA.CAT

tracking