SEGRE

AUTOMOBILISME AUTOCRÒS

L'Estatal de Lleida augmenta un 30 per cent la participació

Supera el centenar de pilots, dels quals un terç són d’escuderies lleidatanes

La prova d’aquest any superarà la inscripció que va tenir l’edició passada.

La prova d’aquest any superarà la inscripció que va tenir l’edició passada.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La dinovena edició de l’Autocròs Ciutat de Lleida, que es disputarà aquest cap de setmana valedor per als campionats d’Espanya i de Catalunya de l’especialitat sobre terra, tornarà a tenir una participació per sobre del centenar de pilots, concretament 104, xifra que suposa un trenta per cent més que a l’edició passada.

Un terç seran corredors pertanyents a les escuderies locals (setze de la de Lleida i quinze de la de Mollerussa), amb un 35 per cent de catalans i un 65 de la resta de comunitats.

Josep Vidal, Josep Segalàs, Joan Amat, Delfí Lahoz, Pere Miró, Ares Lahoz i Eduard Bañeres

Pel que fa a la representació lleidatana, anirà a càrrec de set pilots, concretament Josep Vidal, que prendrà part en la Divisió II; Joan Amat i Delfí Lahoz, que ho faran en la Divisió III; Josep Segalàs i Pere Miró, els únics representants en les categories OR-S (turismes de sèrie) i Car Cross, respectivament; i les dos joves promeses, Ares Lahoz i Eduard Bañeres, que competiran en la Divisió Car Cross Júnior, reservada a joves d’entre 13 i 18 anys amb vehicles amb motor de motocicleta fins a 600 centímetres cúbics.

La prova, la segona del certamen i que reunirà una desena de campions d’Espanya, arrancarà aquest divendres amb les pertinents verificacions tècniques i administratives. Dissabte, a partir de les 13.15 hores, se celebraran els entrenaments cronometrats i a partir de les 15.30 arrancaran les primeres mànegues, dos per cada categoria, ja que la tercera està fixada per a diumenge, a partir de les 9.00 hores. Les finals començaran a les 11 del matí.

L’Escuderia Lleida, organitzadora de l’esdeveniment, que serà també el XVII Memorial Francesc Simorra, ha fixat les entrades al preu de 5 euros per a la jornada de dissabte i 10 per a la de diumenge, encara que ofereix un abonament per als dos dies que costa 10, si bé els menors de 14 anys i els majors de 65 tindran entrada gratuïta.

tracking