SEGRE

HOQUEI SOBRE PATINS EUROLLIGA

La CERS dóna el vistiplau

El vicepresident de la Federació Europea certifica que el Barris Nord acollirà la Final Four al maig || S’instal·larà un nou parquet i tanques laterals

Rafa Carpi, coordinador d’Esports de la Paeria, Lluís Ferrer i O'Callaghan, revisant ahir el pavelló.

Rafa Carpi, coordinador d’Esports de la Paeria, Lluís Ferrer i O'Callaghan, revisant ahir el pavelló.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Comitè Europeu d’hoquei sobre patins (CERS) va donar aquest dimecres el vistiplau al Barris Nord perquè aculli els dies 13 i 14 de maig la Final Four de l’Eurolliga, les semifinals de la qual seran Barça-Oliveirense i Benfica-Reus Deportiu. El vicepresident primer, el català Lluís Ferrer, va estar aquest dimecres visitant la instal·lació lleidatana al costat de Xavier O’Callaghan, gerent de les seccions professionals del Barça, club que compartirà l’organització de l’esdeveniment amb la Paeria.

Al seu torn, Ferrer, que ja havia estat anteriorment al coliseu lleidatà, no va posar cap objecció a la instal·lació més enllà de la pista i les tanques que s’instal·laran. “No s’ha de fer cap obra important perquè el pavelló reuneix tot el que és necessari. L’únic que falta és la pista i les tanques, que tampoc seran un problema”, va apuntar. Està previst instal·lar el parquet i les tanques laterals que es van utilitzar fa poc més d’un mes per a la Final Four femenina que es va disputar a Gijón, així com a la recent Copa del Rei d’Alcobendas, encara que llavors només es van necessitar les proteccions laterals.

Faltarà també per definir els horaris dels partits i l’ordre, ja que el Barça, com a organitzador, té preferència per elegir, així com el preu de les entrades. L’alcalde, Àngel Ros, que també va ser-hi present, va avançar que hi haurà ofertes per al Llista Blava.

La Paeria assumirà un màxim de 30.000 euros Ser la seu de la Final Four li costarà a la Paeria un import màxim de 30.000 euros, segons va reconèixer aquest dimecres l’alcalde de la ciutat, Àngel Ros, que va confirmar també que en cas que l’Actel es classifiqui per al play-off, jugarà al Barris Nord. Ja que el muntatge de la pista és ràpid, una de les opcions és que els treballs es facin durant tota la nit, a l’acabar el partit de bàsquet de divendres.

Rafa Carpi, coordinador d’Esports de la Paeria, Lluís Ferrer i O'Callaghan, revisant ahir el pavelló.

Rafa Carpi, coordinador d’Esports de la Paeria, Lluís Ferrer i O'Callaghan, revisant ahir el pavelló.ÒSCAR MIRÓN

tracking