SEGRE

FUTBOL CLUBS

Plusfresc negocia ser patrocinador de l'AEM femení

Principi d’acord entre els dos per impulsar el femení

Les infantils de l’AEM, el dia que es van proclamar campiones.

Les infantils de l’AEM, el dia que es van proclamar campiones.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa lleidatana Plusfresc és molt a prop de convertir-se en el nou patrocinador dels equips femenins de l’AEM. “Ens han trucat fent-nos saber el seu interès per patrocinar els nostres equips i, tot i que encara no està tancat, hi ha molt bona predisposició per les dos parts i l’acord podria tancar-se molt aviat perquè les posicions són molt properes”, explicava aquest dimecres Sergio González, president de l’AEM.

L’èxit aconseguit per l’equip infantil femení del club, que va guanyar la Lliga de Segona divisió d’aquesta categoria en la qual la resta de rivals eren equips masculins, ha situat el futbol femení de l’AEM en un aparador molt atractiu per a les empreses. Tant és així que, com ja va informar aquest diari, el club ja havia rebut diverses propostes per patrocinar els sis equips femenins la temporada que ve.

El club també ha posat en marxa una campanya de ‘crowdfunding’ per aconseguir 10.000 euros

No obstant, el primer contacte amb Plusfresc ha resultat del grat del club, que confia que la setmana vinent ja pugui presentar públicament l’acord. Aquesta temporada, dels sis equips femenins, només un, precisament l’infantil campió, tenia patrocinador, mentre que dels equips masculins tan sols vuit compten amb esponsorització.

Independentment de comptar amb un patrocinador per a la pròxima temporada, el club lleidatà també ha iniciat una campanya de crowdfunding amb l’objectiu d’aconseguir 10.000 euros que ajudin a impulsar el projecte del futbol femení a l’AEM. Les persones interessades a fer alguna aportació a aquesta campanya poden fer-ho a https://www.gofundme.com/lasbarbiestambienjuegan. Precisament, aquest lema, “Les barbies també juguen”, era a la samarreta amb la qual van celebrar el títol.

ASCENS A PRIMERA El club espera ara donar un impuls al projecte d’ascendir a l’equip sènior a la Primera divisió, la màxima categoria del futbol femení espanyol. Actualment juguen a Segona. Per fer-ho necessiten un pressupost mínim de 165.000 euros.

tracking