SEGRE

DEPORTES

Queixa del Bayern a la UEFA contra la policia espanyola

Premsa i club germànics carreguen contra l’arbitratge de Madrid

Juanfran avança entre Thiago i Thomas Müller, del Bayern.

Juanfran avança entre Thiago i Thomas Müller, del Bayern.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Bayern de Munic va presentar ahir una queixa davant de la UEFA protestant per “l’acció de la policia espanyola totalment fora de lloc i excessiva” al Santiago Bernabéu, on dimarts es va produir un enfrontament entre agents i aficionats de l’equip alemany. “Al descans del partit de Champions del Bayern davant del Reial Madrid d’aquest dimarts es van produir uns atacs ferotges de la policia espanyola contra els aficionats del Bayern”, va lamentar l’entitat bavaresa a través d’un comunicat.

El club germànic considera que “l’acció de la policia espanyola va ser totalment fora de lloc i excessiva”. “A més, el Bayern exigirà una explicació a la policia espanyola”, afegia el text.

Rummenigge, director general del Bayern, va carregar contra l’àrbitre al sopar de l’equip alemany

D’altra banda, Karl-Heinz Rummenigge, director general del Bayern de Munic, va mostrar la seua indignació per l’arbitratge durant el sopar amb l’equip. “Ens han robat”, va arribar a dir. El diari Bild reprodueix el vídeo del dur parlament de Rummenigge, que va agafar el micròfon i va dir: “És la primera vegada que sento tanta ira. Ira perquè ens han robat. Ens han robat en el sentit més real de la paraula.” I després que el micròfon fallés una mica, va deixar anar amb ironia: “Deu ser un micròfon hongarès...” en clara al·lusió al col·legiat del partit, Viktor Kassai. “Si veus el partit sencer em demano, què fan les federacions? Tenim sis àrbitres sobre el camp, sis àrbitres, i hi ha una groga que significa expulsió en una jugada que no era falta, dos gols en fora de joc i eren fora de joc clar. Tenim també un fora de joc que no era assenyalat a Lewandowski, que se n’anava corrent sol cap a porteria. L’àrbitre ha condicionat enormement el nostre treball”, va afegir. La premsa alemanya també carregava durament contra l’àrbitre.

D’altra banda, el porter Neuer va acabar el partit lesionat, després de patir una fractura al peu esquerre. Podria estar dos mesos de baixa, per la qual cosa per a ell ja s’ha acabat la temporada.

tracking