SEGRE

FUTBOL ESPORT DE BASE

Ascens i homenatge a Farrús

El Juvenil de l’At. Segre dedica el seu històric èxit al president del club que va morir el 31 de desembre || Àngel Ros destaca la tasca educativa de l’entitat

Els jugadors del Juvenil de l’At. Segre van sortir al balcó de la Paeria per celebrar l’ascens.

Els jugadors del Juvenil de l’At. Segre van sortir al balcó de la Paeria per celebrar l’ascens.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La recepció que la Paeria va fer aquest dijous a l’equip Juvenil de l’At. Segre, que ha aconseguit un històric ascens a la Lliga Nacional, es va convertir en un acte de record i homenatge a l’expresident del club, Ramon Farrús, mort el passat 31 de desembre. La seua figura la va recordar l’alcalde, Àngel Ros, en un emotiu discurs en el qual va felicitar l’equip per aquest nou èxit del futbol base lleidatà. També es va referir a Farrús l’actual president, Josep Antoni Subirà, que va recordar que al funeral del 2 de gener els jugadors de l’equip Juvenil li van dedicar unes paraules, “i li vau dir que pujaríeu per ell. Ho heu complert i heu fet història”.

L’At. Segre no aconseguia un èxit com aquest des de la temporada 2001-02 i Subirà va recordar que un altre de similar es va produir el 1997. “Vam fer una enquesta entre els jugadors i entre les preguntes hi havia què volien ser. Només un va dir que volia ser futbolista. Era Bruno Saltor, que el cap de setmana passat va ascendir a la Premier amb el seu actual equip”, va recordar.

A banda dels regidors Paco Cerdà, Daniel Rubio, Joan Vilella i Núria Marín, també van parlar l’entrenador, Eufemio García, i el capità, Edgar Olaya. L’èxit esportiu també suposarà un esforç econòmic per al club, que haurà d’augmentar el pressupost en 10.000 €, de forma que passarà dels actuals 279.000 a uns 290.000 la pròxima temporada.

Subirà no va descartar que l’equip lluiti la temporada vinent per l’ascens a Divisió d’Honor. “En pugen dos i hi ha molts filials. Per què no?”.

tracking