SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

RoyalVerd cobrarà a termes

El ple de la Paeria aprovarà la setmana que ve l’acord definitiu sobre la gespa, que consisteix en el pagament al llarg de nou anys || La firma diu que “no és la solució preferida, però sí l’única”

Operaris de RoyalVerd ultimant els treballs per a la instal·lació de la nova gespa al Camp d’Esports a començaments de temporada.

Operaris de RoyalVerd ultimant els treballs per a la instal·lació de la nova gespa al Camp d’Esports a començaments de temporada.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Ha estat l’única solució. Evidentment no és la que hauria preferit, però ha estat l’única manera de desencallar el tema”, explicava aquest dijous Eudald Morera, director general de RoyalVerd, després que la comissió de Polítiques de Gestió dels Recursos, la Seguretat Pública i l’Organització Municipal sotmetés a l’aprovació dels grups l’acord definitiu perquè l’empresa pugui cobrar els 600.000 euros que li correspon per a la instal·lació de la gespa del Camp d’Esports. Finalment, l’empresa cobrarà a terminis, ja que en comptes de l’operació de crèdit inicialment prevista, s’ha optat per un acord de pagament ajornat sense entitat bancària. Per tant, RoyalVerd, en lloc de cobrar els 600.000 euros d’una sola vegada, ho farà en terminis trimestrals durant els propers nou anys. La Paeria pagarà al Lleida, i aquest a RoyalVerd. Sumant un 4% d’interessos, suposa una quota anual de 73.661 euros fins al 2026, o sigui, uns 19.000 euros cada tres mesos. El Ple de la setmana que ve haurà de ratificar l’acord.

Àngel Ros va explicar que “havíem arribat a un acord amb La Caixa, que va posar una línia de solució directa, i jo l’hi agraeixo, però s’ha elegit un altre model, que és que el mateix proveïdor fa de finançador, que és la proposta que s’ha portat a la Comissió”.

La regidora Montse Mínguez va comentar que “hem trobat una solució satisfactòria per a totes les parts. RoyalVerd fa un pagament ajornat. S’ha modificat el conveni i no hi intervé cap entitat bancària”. Se suma un 4% d’interessos però no suposarà un sobrecost perquè “el banc també hauria cobrat interessos”, va afegir Mínguez.Aquesta proposta va comptar a la Comissió amb el vot favorable de PSC i PP, les abstencions de PDeCAT-Unió, Ciutadans i Crida-CUP, i el vot en contra del Comú de Lleida. ERC no va assistir a la comissió. “Ens hem abstingut perquè no ens ha agradat com s’ha portat tot aquest procés. Ha estat una operació estranya, però prioritzem que RoyalVerd pugui cobrar. Per això ens vam abstenir”, va assenyalar Paco Cerdà, de PDeCAT-Unió.

“Encara està pendent de licitar. Òbviament, la Paeria no pot adjudicar-lo a dit i ha de sortir a concurs. Però ens urgia desencallar el tema princial, i ara tocarà estar-ne pendents.” Encara que no va poder quantificar el cost del manteniment pendent de cobrar, podria superar els 5.000 euros al mes.

L’empresa té encara pendent el cobrament del manteniment  Després de trobar una solució al cobrament dels 600.000 euros, RoyalVerd té ara pendent una solució per cobrar el manteniment que ha fet a la gespa des que es va instal·lar. “És l’altre front que tenim ara obert”, va lamentar en aquest sentit Eudald Morera. “Encara està pendent de licitar. Òbviament, la Paeria no pot adjudicar-lo a dit i ha de sortir a concurs. Però ens urgia desencallar el tema princial, i ara tocarà estar-ne pendents.” Encara que no va poder quantificar el cost del manteniment pendent de cobrar, podria superar els 5.000 euros al mes. “Si hagués sabut com havia d’anar tot plegat, no hauríem fet l’obra. Però ara s’ha de solucionar”, va confessar Morera.

En primera persona

“Lluitarem pels dotze punts”. Carles Doncel va explicar aquest dijous que la plantilla del Lleida és conscient que necessiten guanyar els quatre partits que falten per ficar-se a la Copa del Rei. “Lluitarem per sumar els 12 punts que hi ha en joc, aquest és el nostre objectiu en aquests moments”, va afegir. “Hem de sortir a guanyar en aquesta jornada, fer el possible per intentar aconseguir la victòria a la resta de partits i mantenir així les nostres opcions.” Considera important el matx de diumenge contra el Sabadell “per refer-nos davant de la nostra afició”. 

El reglament de règim intern estarà acabat el 4 de maig El reglament de règim intern del Camp d’Esports estarà finalitzat el proper 4 de maig. Aquestes són les previsions del club, després que aquest dijous mantinguessin la segona reunió els integrants de la Taula de Treball creada amb aquesta finalitat. En aquesta nova trobada tots els membres van fer aportacions per al reglament, amb les quals ja es treballa en un esborrany. La tercera reunió serà l’esmentat 4 de maig i s’hi espera perfilar el que ha de ser el reglament definitiu. L’objectiu del club és que ja pugui aplicar-se la temporada vinent. Oriol Saura, de la Penya Molo Esportiu, ara inactiva, s’ha incorporat als treballs de la Taula.

Operaris de RoyalVerd ultimant els treballs per a la instal·lació de la nova gespa al Camp d’Esports a començaments de temporada.

Operaris de RoyalVerd ultimant els treballs per a la instal·lació de la nova gespa al Camp d’Esports a començaments de temporada.SEGRE

tracking