SEGRE

MOTO GRAN PREMI D?AUSTIN

Marc Màrquez domina la primera sessió a Austin

Va superar Maverick Viñales, que va acabar tercer, amb Zarco al segon lloc

Marc Màrquez, durant la sessió d’entrenaments d’ahir al circuit nord-americà d’Austin.

Marc Màrquez, durant la sessió d’entrenaments d’ahir al circuit nord-americà d’Austin.REPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Màrquez (Repsol Honda RC 213 V) va recuperar l’orgull i la primera posició a la finalització de la jornada inaugural del Gran Premi d’Austin de MotoGP al circuit de Les Amèriques.

Màrquez, amb un temps de 2:04.061, va comandar la classificació provisional d’entrenaments lliures al davant del francès Johann Zarco (Yamaha YZR M 1) i el líder del Mundial, el gironí Maverick Viñales (Yamaha YZR M 1), amb l’italià Valentino Rossi (Yamaha YZR M 1) quart.

El pilot de Cervera va ser el primer a millorar notablement el seu temps, ja que a la quarta volta ja va aconseguir un 2:04.622, que era gairebé un segon més ràpid que el seu registre matinal, 2:05.500, cosa que posava en evidència els problemes tècnics que va haver de resoldre el vigent campió del món de MotoGP i que li permetien superar el rival més directe, Maverick Viñales.

Amb el pas de les voltes, les diferències entre Màrquez i Viñales es van anar estrenyent fins que a la desena volta el pilot de Yamaha va doblegar el de Repsol Honda per 171 mil·lèsimes de segon i ja amb el tercer, Dani Pedrosa (Repsol Honda RC 213 V), a més d’un segon. El company de Marc va acabar la jornada amb el cinquè millor temps.

Jorge Lorenzo, novament amb problemes seriosos per aconseguir un bon rendiment al manillar de la seua nova Ducati Desmosedici GP17, sense arribar al temps que va aconseguir al matí fins a la tretzena volta, la qual cosa el va col·locar desè, mentre que la jornada la va acabar un lloc més avall, l’onzè.

Pol Espargaró, que va estrenar un nou carenat a la KTM RC 16 que lluïa una espècie d’ales a l’altura dels laterals del manillar i a la mateixa línia de la presa d’aire de la moto, no va millorar gaire la seua situació i va acabar vintè.

Àlex també va ser el més ràpid als entrenaments de Moto2 Alex Màrquez (EG 0,0 Marc VDS) va portar la veu cantant a l’última sessió de divendres de Moto2. El lleidatà es va dedicar a encadenar voltes ràpides i va ser el més ràpid de la jornada, per primera vegada aquesta temporada i la primera des d’Aragó el 2016. Confirma que ha oblidat l’error comès durant l’última volta a Termas de Río Hondo i que vol tallar la ratxa de Morbidelli.

Marc Màrquez, durant la sessió d’entrenaments d’ahir al circuit nord-americà d’Austin.

Marc Màrquez, durant la sessió d’entrenaments d’ahir al circuit nord-americà d’Austin.REPSOL MEDIA

tracking