BÀSQUET LLIGA EBA

Històric Pardinyes

Subcampió de grup al guanyar el Palma, jugarà el ‘play-off’ d’ascens a LEB Plata || Mendiburu i Hermet, determinants amb la seua aportació ofensiva

L’equip va celebrar la classificació sobre el parquet del Toni Servera.

L’equip va celebrar la classificació sobre el parquet del Toni Servera.CB PARDINYES

El Pardinyes va aconseguir ahir una classificació històrica per als play-offs d’ascens a la LEB Plata, després de guanyar a la pista de filial del Palma (72-79) i assegurar-se el subcampionat del grup C-B. Després de sumar la vintena victòria de la temporada, l’equip de Gerard Encuentra es va assegurar la presència a la Final Four del grup, que determinarà les posicions finals, abans d’afrontar les lliguetes d’ascens de categoria.

El Pardinyes va sortir a la pista de S’Arenal amb dubtes en defensa, cosa que va permetre al Palma dominar els primers minuts de partit, però a poc a poc els lleidatans van anar entrant en el partit i assolint el final del primer parcial amb 7 punts d’avantatge (18-25). En el segon quart, el joc estàtic va beneficiar els balears, que van aconseguir frenar un Pardinyes que va arribar al descans amb un 37-42.

Després del pas pels vestidors, els locals van començar a tenir molt encert des de la línia exterior i van sotmetre els d’Encuentra, que van veure com el partit entrava en els minuts decisius amb un 59-59. En l’últim quart, el Pardinyes va fer un pas endavant, conscient que una victòria li donava la classificació per als play-offs, sense haver d’esperar al resultat del Quart. L’aportació ofensiva de jugadors com Mendiburu i Hermet va ser determinant perquè els lleidatans acabessin emportant-se la victòria per 7 punts (72-79) i celebrant sobre la pista la classificació per als play-offs d’ascens, una fita històrica per al club. El tècnic del Pardinyes, Gerard Encuentra, va manifestar després del partit que “tot el que pugui vindre a partir d’ara és un premi per a nosaltres. El treball de tot l’equip al llarg de la temporada ha quedat reflectit en la classificació i ens donarà l’oportunitat d’enfrontar-nos als millors equips de la categoria”. El Pardinyes, abans d’afrontar la Final Four del grup C, tancarà la fase regular dissabte al Barris Nord davant el Castelldefels.