SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Pols total per Neymar

El TAD no es reuneix, però denega la cautelar al brasiler per al clàssic i el Barça contesta amb un dur comunicat i el convocarà || “Estic preparat per jugar amb o sense ell”, diu Luis Enrique

Luis Enrique somriu ahir durant la roda de premsa.

Luis Enrique somriu ahir durant la roda de premsa.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al Barça només li serveix la victòria avui al Bernabéu (20.45, Movistar Partidazo). Guanyar per seguir en el pols o perdre i acomiadar-se de la Lliga. No té cap marge d’error a casa de l’etern rival, on la idea del club blaugrana ahir era que Neymar formi part de la llista de convocats malgrat denegar el TAD la cautelar. I és que després de l’entrenament d’ahir el tècnic asturià va dir que estava preparat per jugar el partit “amb Neymar o sense Neymar” i a diferència del que és habitual, no va donar la llista i va decidir fer-la pública aquest matí, mentre que va qualificar de “molt correcta” la posició del club, encara que no va voler pronunciar-se sobre el tema ni si és just o injust que el brasiler jugui.

El TAD no es va reunir finalment ahir i es va limitar a emetre una nota del seu president, Enrique Arnaldo, en la qual assegura que la sanció de Neymar continua vigent. A la tarda, el FC Barcelona va emetre al seu torn una nota de resposta al president del TAD exigint una resolució del Tribunal sobre el cas. Amb Neymar a Madrid i si el TAD no es pronuncia, el Barça hauria de decidir si arrisca o no amb el brasiler, ja que encara que considera que la llei l’empara, podria ser denunciat per alineació indeguda.

Així, el pols es manté dalt de tot, fins al punt que Neymar podria entrar avui a la llista de convocats malgrat la postura del TAD.

En el clàssic es dissiparan pràcticament tots els dubtes. Els blaugranes tenen tres punts menys i un partit més que un Reial Madrid que encara té pendent el seu xoc contra el Celta. Saben els barcelonistes que estan davant de la seua única oportunitat, just uns dies després d’haver quedat eliminats de la Lliga de Campions a mans de la Juventus.

Luis Enrique té molt clar que el clàssic “és una final, un partit determinant”, per als blaugranes. “És un clàssic dels que poden sentenciar una Lliga. No ens serveix cap altre resultat que no sigui la victòria i és el que buscarem”, va reconèixer el tècnic asturià. L’escenari, el rival i la festivitat de Sant Jordi són “estímuls perfectes i meravellosos” per afrontar el partit, segons Luis Enrique, que espera que el seu equip “sigui fidel” al seu estil de joc i “anul·lar” les virtuts del Reial Madrid. “No hi ha millor estímul per a un culer que guanyar al Bernabéu, és un estímul meravellós”, va dir el tècnic, instant els seus jugadors “a aixecar-se després de la dura derrota” que van patir davant de la Juventus.

“Com en qualsevol camp, el Barça no tindrà una pressió particular per jugar al Bernabéu. Sabem que per guanyar hem de fer un partit gran”, va afegir l’entrenador del Madrid, que “de cap manera” pensa que tindran la Lliga guanyada en cas d’aconseguir la victòria.

tracking