HANDBOL LLIGA DE CAMPIONS

El Barça sobreviu al gran físic del Kiel

Un jugador del Kiel agafa per la samarreta Jicha en una jugada.

Un jugador del Kiel agafa per la samarreta Jicha en una jugada.FCB

El Barcelona d’handbol es jugarà el pas a la fase final de la Lliga de Campions de Colònia a casa dissabte que ve, on haurà de remuntar el 28-26 aconseguit pel Kiel a l’anada dels quarts de final que es va disputar ahir. L’equip català sempre va anar a remolc però va resistir davant del físic del conjunt alemany. Els blaugranes van tenir diferents moments complicats en el partit i van arribar a perdre per quatre gols en diferents moments, encara que van reaccionar i es van emportar cap a casa un resultat mínim.

El fort ritme defensiu imposat pels locals i l’encert golejador de Vujin van marcar les primeres diferències a favor del Kiel, que va aconseguir un parcial 4-0 després de l’1-2 amb el qual es va posar el Barça per obrir la primera bretxa en el marcador (5-2). Poc després, Nicklas Ekberg del relleu anotador de Vujin, el Kiel es va escapar fins al 8-4. Després del temps mort que va demanar Xavi Pascual, el Barça va reaccionar i va aconseguir empatar l’encontre 15-15, però al final del primer temps, el sisè gol de Vujin va donar l’avantatge al Kiel al descans (16-15).

En el segon temps, el Barça va millorar amb l’entrada de Gonzalo Pérez de Vargas, intervingut d’una fractura al dit petit fa uns dies, i que li va donar més consistència a la porteria de la que li havia ofert Borko Ristovski a la primera part.

Malgrat tot, els blaugranes van anar sempre a remolc. Amb 28-26, els blaugranes van tenir un parell d’opcions per retallar, però es jugaran el pas d’aquí a una setmana a casa.