Futbol

El Pardinyes femení venç i ascendeix a Segona

La celebració del Pardinyes a l’aconseguir l’ascens a Segona.

La celebració del Pardinyes a l’aconseguir l’ascens a Segona.SEGRE

Un gol d’estratègia de Gemma Casanova als últims instants del partit va certificar l’ascens del Pardinyes a la Segona categoria estatal del futbol femení. Les lleidatanes, que acumulaven deu anys d’absència en la categoria, acompanyaran l’AEM. Les de David Viñes, que han encadenat disset victòries en Lliga, van iniciar el partit sense ritme però van mantenir la igualtat davant del bon conjunt local. El partit va mantenir la tensió fins al gol de Gemma al minut 90 que certificava el triomf del Pardinyes.

D’altra banda, l’AEM va aconseguir un bon empat (1-1) en la visita al Seagull de Badalona, un potent conjunt que ha lluitat fins aquesta penúltima jornada pel campionat. L’AEM va fer un bon partit. Les locals, que encara mantenien alguna opció, van sortir amb la baixa de la seua millor jugadora, Sara Serna, i van anar de menys a més per acabar posant setge a la porteria de les lleidatanes.

Després d’un primer temps tàctic, amb molt joc al centre del camp i sense gairebé ocasions, l’AEM es va avançar en el marcador a l’inici de la segona meitat en la transformació d’una falta per part de Marta en un llançament de falta llunyà que va caure a plom i va tocar al travesser.

La reacció local va portar l’empat sis minuts després en una jugada personal de Carla que va arribar fins a la línia de fons i va cedir al primer pal perquè Carol rematés de cap a la xarxa. El Seagull va dominar i va poder guanyar però els pals i la gran actuació de Noe van salvar un punt.