SEGRE

TENIS MASTERS DE MONTECARLO

Nadal guanya per desè cop Montecarlo amb el seu millor tenis

Nadal amb el trofeu del torneig que l’acredita com a campió.

Nadal amb el trofeu del torneig que l’acredita com a campió.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rafael Nadal va guardar per al final el seu millor tenis i es va imposar ahir a Albert Ramos, per 6-1 i 6-3 en 76 minuts, en el duel de la final del torneig de Montecarlo, per guanyar aquest Masters 1.000 per desena vegada. En el seu millor partit de la setmana, Nadal va conquerir el títol 50 sobre terra batuda, amb la qual cosa supera l’argentí Guillermo Vilas. Suma el 70 títol en el total del seu palmarès i el 29 Masters 1.000, situant-se a un del serbi Novak Djokovic, en aquesta categoria. Amb aquesta victòria, Nadal també es converteix en el primer jugador en l’Era Open a guanyar deu títols en el mateix torneig.

Nadal va manar en el marcador sense que Ramos, que va viure a la corda fluixa cada vegada que servia, pogués fer-li ombra. Només va aconseguir confirmar el seu servei en el segon joc, i el va cedir dos cops després. Nadal va salvaguardar el seu sempre, sense cedir un sol punt de ruptura, per acabar el primer parcial en gran, amb el seu segon servei directe.

Després de cedir cinc jocs seguits, Ramos va recompondre el seu joc fins que va haver d’entrar el fisioterapeuta per problemes a la cuixa dreta. Encara amb molèsties, va salvar fins a dos punts de partit, però no va poder amb un Nadal que va ser superior de principi a fi. Amb aquesta victòria, Nadal trenca la mala ratxa, no només enguany, en què ha perdut les finals de l’Obert d’Austràlia, Acapulco i Miami, sinó gairebé un any en blanc, ja que l’últim títol el va guanyar al Comte de Godó, quan va superar el japonès Kei Nishikori.

tracking