SEGRE

BÀSQUET LLIGA EBA

El CB Pardinyes necessita 11.000 € per anar al 'play-off'

El club renunciarà a les fases d’ascens si no aconsegueix els diners prèviament

Gerard Encuentra ha portat el CB Pardinyes al ‘play-off’ en la primera temporada com a primer tècnic.

Gerard Encuentra ha portat el CB Pardinyes al ‘play-off’ en la primera temporada com a primer tècnic.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Estem molt contents per la gesta històrica que hem aconseguit, però també preocupats, perquè ara ens falten els diners per anar al play-off”, explicava Jordi Mauri, president del CB Pardinyes, que el cap de setmana passat es va assegurar una plaça per a les fases d’ascens a la LEB Plata. El club necessita uns 11.000 euros per afrontar aquest repte inesperat, després de diverses temporades lluitant per la permanència a la Lliga EBA.

“Farem tot el possible per anar-hi, però tenim clar que sense diners no anirem a les fases. El que no podem fer és posar en risc la pròxima temporada”, va afegir Mauri. El club, amb un pressupost de 80.000 euros i jugadors que no cobren, necessita reduir-lo la pròxima temporada en 10.000 euros perquè no han trobat un patrocinador que suplís l’anterior.

L’equip ha d’afrontar dos fases: l’una, del 5 al 7 de maig, a Palma, per determinar l’ordre final del grup, i l’altra, en una seu encara a determinar, per lluitar per l’ascens.

Un dels artífexs d’aquest èxit és l’entrenador, Gerard Encuentra (Lleida, 9-1-1990), que, amb 27 anys acabats de complir, s’ha estrenat de forma espectacular en la seua primera temporada al capdavant d’un equip sènior. “La clau han estat els jugadors. Tenim el pressupost més baix del grup, però s’han comportat com uns autèntics professionals i han mostrat un compromís màxim dins i fora de la pista.”

Gerard Encuentra, que compagina la feina d’administratiu en una empresa amb la passió pel bàsquet, es va iniciar com a tècnic al planter del Lleida Bàsquet, abans de passar al Pardinyes, on les tres temporades anteriors va exercir de segon entrenador. “La veritat és que ni nosaltres mateixos ens esperàvem un èxit com aquest. Estem molt satisfets, perquè suposa veure fet realitat un somni”, explica el tècnic. “És cert que el tema econòmic ens preocupa, perquè el club no s’esperava una despesa extra com aquesta. Des del club s’està treballant per trobar els diners”, va afegir. Si finalment disputen el play- off, Gerard Encuentra té clar quin ha de ser l’objectiu: “S’ha de disfrutar al màxim i pensar només a competir.”

tracking